Profile #180325

Jeg er en stærk kommunikatør og analytiker med et kommercielt og strategisk mindset. Jeg er kendt for at eksekvere de opgaver, der lander på mit bord. Jeg går struktureret til værks og arbejder igennem til opgaven er afsluttet. Jeg fungerer bedst med et selvstændigt ansvar og omgivet af et stærkt fagligt team, som jeg kan sparre med.

Arkivar Online marketing Digital marketing Kommunikationsstrategi Kundeindsigt Kommunikatør Analytiker Strategi Struktureret Afslutter Selvstændig God sparringspartner  

Updated 10. april 2017
My education
- now

Cand.mag.

Aarhus Universitet

Educational area: Humaniora
Period: - now
My work experience
2007 - 2017

Konsulent, BtB

BoligPortal.dk ApS

Teamets opgave var at udbygge antallet af professionelle udlejere og antallet af boliger, disse annoncerede på BoligPortal.
Mit ansvar bestod i at segmentere målgruppen, identificere de forskellige segmenters behov, udarbejde kundebehov- og markedsanalyser, lave oplæg til nye produkter og features, analysere og rapportere KPI’er, udarbejde oplæg til markedsføring og salgsstrategi samt koordinere og planlægge teamets arbejde såvel internt i forhold til andre afdelinger (kundeservice, marketing, forretningsudvikling, økonomi og softwareudvikling) som eksternt til eksterne samarbejdspartnere.
Derudover var min opgave at øge kollegers, ledelses og bestyrelses vidensniveau omkring ejendomsmarked og professionelle udlejere og sætte denne målgruppe på den interne dagsorden i virksomheden.
Jeg har endvidere haft ansvaret for at analysere kerne-kpi’er for alle virksomhedens afdelinger, identificere forretningens centrale udfordringer, udarbejde og eksekvere tiltag for at løse udfordringer og kommunikere disse.
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: maj 2007 - marts 2017
My skills and abilities
Skills
online marketing strategi adwords analyse btb marketing emailmarketing kundebehov kundeindsigt kundeundersøgelser markedsanalyse nyhedsbreve seo
Skills at working proficiency
engelsk dansk
My preferences
Job type
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Work areas
Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame
Location
Midtjylland Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Vestjylland
Contact me!