HOFORVi skaber bæredygtige byer

Vil du være med til at skabe bæredygtige byer?
I HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, skaber vi fremtidens forsyning. Vi arbejder på at udvikle løsninger inden for klimatilpasning, bæredygtighed og miljøhensyn, så kommende generationer også får varme i stuen, gas på komfuret, rent drikkevand i hanen og slipper af med spilde- og regnvand. Vi sørger også for afkøling i erhvervsejendomme og opfører vindmøller.

Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet. Vi udfører desuden større, bæredygtige projekter, fx:

  • Konvertering af fjernvarmen fra damp til vand
  • Omlægning af fjernvarmeproduktionen på Amagerværket, så den baseres på bæredygtig biomasse
  • Klimatilpasning med innovative løsninger, fx skybrudssikring og blå/grønne løsninger i bybilledet
  • Sikring af grundvandet og fremtidens drikkevand
  • Blødgøring af drikkevandet for samfundsøkonomiske besparelser

Omgivet af ildsjæle
Som ingeniør i HOFOR venter et spændende og alsidigt job, hvor der er god mulighed for at arbejde med store og fagligt spændende projekter sammen med engagerede og professionelle kolleger. Du får 1.200 kolleger, hvoraf ca. 230 er ingeniører.

Vores ambition er, at du som medarbejder får opstillet klare mål og at du hele tiden har de bedste muligheder for at udvikle dig, fordi du ved, hvad der forventes, og hvordan du leverer. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt, og du får løbende mulighed for at tilegne dig nye færdigheder.

Vi rekrutterer både nyuddannede og erfarne medarbejdere, og udviklingsmulighederne tæller bl.a. talentprogram og karrierespor. Du vil opleve, at vi værdsætter innovativ tænkning, videndeling og tværgående samarbejde. Som medarbejder i HOFOR vil du opleve at være omgivet af ildsjæle, som både har fokus på løsning af opgaverne og et sundt arbejdsmiljø.

Læs mere på hofor.dk/job og LinkedIn.Company profile


Billede
 

Our company

Vi forsyner byer med vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas og fjernkøling og opfører vindmøller.

Read company profile


Answers from HR-manager


Billede
 

Hvordan kan kandidater forberede sig bedst til en jobsamtale?

Uansat om man er nyuddannet eller har flere års erfaring, handler forberedelsen til en jobsamtale om det samme. Man skal sætte sig grundigt ind i virksomheden, og man skal kunne fortælle, hvad man forestiller sig, at man kan tilføre til stillingen. Man skal fortælle om, hvordan man vil være at arbejde sammen med – både fagligt og personligt. Det er essentielt, at man kender sine egne kompetencer og udfordringer ift. stillingen. Som huskeregel skal kandidaten sikre, at der er match på tre områder. Først og fremmest fagligt – det svarer de fleste helt naturligt på. Det næste er kulturelt – passer man ind i organisationskulturen? Og slutteligt skal der være motivationsmatch – dvs. tror den ansættende leder på, at kandidaten har den rette motivation for at søge stillingen.

Read more questions & answers


Companys talent profiles


Billede
 

Planlægger hos HOFOR

Hvordan indretter vi bedst byerne, så de er rustet til at håndtere et ændret klima med større regnmængder? Det er i store træk det, arkitekt Søren Hansen arbejder med som planlægger i HOFOR.

Read article

Billede
 

Projektleder i HOFOR

Som nyuddannet maskinmester ledte Kasper Hovmand Malskær efter et job, hvor han kunne kombinere sin viden om tekniske anlæg med sine evner til at lede projekter godt i mål og sin lyst til at have et arbejde, der gjorde en forskel.

Read article

Billede
 

Byggeleder i HOFOR

Tusindvis af fjernvarmerør i København skal i disse år udskiftes, fordi fjernvarmen omlægges fra damp til vand. Det kræver ingeniører som Maibrit, der er god til at snakke med alle fra økonomidirektøren i stormagasinet til smeden på byggepladsen.

Read article


Company social media

YouTube


 

Address & links

HOFOR
Ørestads Boulevard 35
2300 København
3395 3395