ÅF A/SInnovation by experience

ÅF er en af de hurtigst voksende ingeniørvirksomheder i Europa med mere end 7.000 medarbejdere fordelt på 100 kontorer i mere end 20 lande – og vi er stadig i vækst.

I ÅF kombinerer vi avanceret teknisk viden, innovation og den nyeste teknik med dyb forankring i vores kunders ønsker og behov. Vores kunder er små og store virksomheder og offentlige myndigheder, som vi løser en lang række tekniske opgaver for.

ÅF tilbyder dig et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og inspirerende kolleger i en organisation, hvor du selv har indflydelse på din arbejdsdag og opgaver. Din faglige udvikling er vores vej til succes og uddannelse og kurser er derfor en naturlig del af et arbejdsliv i ÅF. Du vil også få adgang til ÅF’s store kompetence- og erfaringsbank, og du har herigennem muligheder for at udvikle dit netværk både internationalt og nationalt.Company profile


Billede
 

Our company

ÅF is an engineering and consulting company for the energy, industrial and infrastructure markets. ÅF’s four divisions, Industry, Infrastructure, International and Technology, offer engineering and consulting services across three main sectors: energy, industry and infrastructure.

Read company profile


Company social media

Twitter


 

Address & links

ÅF A/S
Lyskær 3F
2730 Herlev
4343 1400