SKATEn arbejdsplads som ingen anden
Vi er mere end 6.000 medarbejdere fordelt på adresser i hele landet. Som styrelse under skatteministeriet er vi organiseret i fem forskellige forretningsområder - alle med spændende jobmuligheder.

Vælger du en karriere i SKAT, bliver du en del af en organisation, der har til opgave at sørge for, at alle betaler den skat og de afgifter, de skal – hverken mere eller mindre. Det er en kompleks og udfordrende opgave, som vi hele tiden arbejder på at løse på den bedst mulige måde.

Vi er ved at udvikle fremtidens SKAT. Vi er ikke i mål endnu, men vi er på vej. Som medarbejder i SKAT vil du – sammen med en lang række engagerede kolleger – komme til at arbejde med at omsætte borgere og virksomheders behov til nye løsninger og services, der gør en forskel for den enkelte.

Indflydelse, forandring og en forskel for Danmark
Er du fagligt skarp, brænder for omstilling og udvikling og har du lyst til at være en del af noget større, kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads i forandring. En arbejdsplads, hvor du får lov at bruge dine kompetencer fuldt ud og kan få indflydelse på en udvikling, som kommer hele Danmark til gavn.

Vi mener, at nyuddannede er en guldgrube
Vi søger løbende nye kolleger, som vil være med til at skabe fremtidens SKAT. På vores karrieresite kan du se de ledige job, komme tættere på vores arbejdsplads, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på dine muligheder i SKAT.

Mange faglige muligheder
Kundeservice
Kundekommunikation, service, sagsbehandling, analyse og udvikling.

Indsats
Skatterevision, skattely, transfer pricing, smugling og social dumping.

Inddrivelse
Regnskab, fogedarbejde, restancer, inkasso og gældssanering.

IT
Forretningsløsninger, arkitektur, leverandørstyring, sikkerhed og contract management.

HR og Stab
Jura, juridisk sagsbehandling, HR, direktionsbetjening, presse og kommunikation.

Økonomi
Strategisk forretningsudvikling, økonomistyring, controlling, BI, sikkerhed og facility management.

”Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i industrielt design. I 2013 arbejdede jeg som konsulent i Region Hovedstaden. Jeg faldt over en jobannonce fra SKAT, som søgte en servicedesigner. Netop servicedesign var et af de fag på min uddannelse, jeg brændte mest for, og jeg skrev også speciale inden for området. Så jeg måtte bare søge den stilling. Jeg var heldig at få jobbet, da både kemi og kompetencer passede perfekt. Dermed blev jeg den første servicedesigner i SKAT.”
Suzanne om sin vej ind i SKAT

Mød flere medarbejdere og se vores karrieremuligheder på skat.dk/jobCompany profile


Billede
 

Our company

SKAT har til opgave at sikre, at borgere og virksomheder betaler den korrekte skat inden for de rammer, politikerne sætter.

Read company profile


Answers from HR-manager


Billede
 

Hvordan bygger man bedst et godt CV op, når man er nyuddannet og ikke har så meget erhvervserfaring?

Der findes mange opskrifter på et godt CV, og som nyuddannet kan man med fordel starte med et par linjer, der karakteriserer en som person, hvad man kan tilbyde og hvad man ønsker at bruge sine egenskaber til. Det er oplagt, at afsnittet om ens uddannelse tildeles det største fokus - beskriv hvad du har læst, og hvordan det kan bruges i SKAT. Vi tror på, at nyuddannede har meget at byde på, så hvordan du opbygger dit CV, bør hænge sammen med dit budskab. Vil du eksempelvis fortælle os, at du har et højt energiniveau og motiveres af at gøre en forskel, kan du nævne dine frivillige aktiviteter, og hvordan du dyrker forskellige interesser i din fritid.

Read more questions & answers


Companys talent profiles


Billede
 

Digital Designer i SKAT

Rie Scheuermann Christensen laver lige præcis det, hun gerne vil. Som Digital Designer i SKAT er hun brugerens advokat, når der skal udvikles digitale løsninger.

Read article


Company social media

Twitter


 

YouTube


 

Address & links

SKAT
Østbanegade 123
2100 København Ø