Profil #11348

”Jeg kan få tingene til at ske, hvis jeg har de rigtige vilkår”
- er engageret og systematisk i tilgangen til arbejdets udfordringer.
- har positive væsen og skaber gode relationer til mine kollegaer og samarbejdspartnere.
- er naturlige nysgerrighed
- er en ildsjæl, der brænder for det jeg laver
- har et godt overbliks og koordiner

Flittig vedholdende og målrettet; tillidsvækkende netværker og stort socialt gen  

Opdateret 29. marts 2017
Min uddannelse
2001 - 2007

Cand.mag. i International Virksomhedskomm.

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsen med fokus på organisationsforandring, vidensdeling og kommunikation. Derfor kan jeg analysere behov, tilrettelægge og løse alle typer af kommunikationsopgaver fra planlægningsfasen til praksis og evaluering.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2001 - juni 2007
Min erhvervserfaring
2016 - 2016

It-projektleder

Silkeborg Kommune

· Projektlederstilling med orlov fra Sorø kommune for at varetage OS2MO projektet på fuld tid
· Ansvar for ”Autoritative Grunddata” på tværs af Silkeborg/Viborg
· Udarbejdelse af politik for ”Roller og Rettigheder” med facilitering af workshops.

"OS2MO"
· Projektleder og ildsjæl i projektopstarts og udbredelsesfasen.
· Udbredelse af kendskabet til OS2MO (Open Source Organisationskomponent med stamoplysninger om medarbejdere og organisationen) med udarbejdning af beslutningsmateriale udsendt til alle landets kommuner som grundlag for beslutningsprocessen i den enkelte kommune om tilslutning til projektet.
· Diverse opsøgende aktiviteter og afklaringer i de forskellige kommuner bl.a. besøg i ca 30 kommuner for at fortælle om projektet og få deres tilbagemelding, samt modenhed på området.
· Håndtering af politisk beslutningsproces i forbindelse projektet med styring af styregruppe og løbende leverandørdialog.
· Arbejdet selvstændigt i afdækning af opgaver i relation til projektet, og ligeledes selvstændig i opgaveløsningen.
· Ansvar for opbygning af netværk omkring organisationsdata gennem udbredelsen af OS2MO og planlægning af flere arrangementet som led af dette, bl.a. 175 deltagere fra 76 kommuner til inspirationsdag om emnet.
· Haft fokus på både it-løsningens muligheder, men også på implementeringsdelen og anvendeligheden, hvorved jeg har arbejdet et organisatoriske implementeringsmateriale udformet som arbejdspakker (afprøvet som del af Autoritative Grunddata projektet - nævnt længere nede) som forudsætning for it-løsningen.
· Arbejdet med at vidensopsamle og dokumentere Best Practices som grundlag for både arbejdsprocesser, forretningsregler og klassifikationer i løsningen.
· Haft fokus på at løsningen både rummer udmyndtning af KL’s rammearkitektur men også skal anvendes og forstås i mange typer af kommuner, med forskellige modenhedsniveau og kompetencer til rådighed.
· Arbejdet med betingelser indenfor Open Source og arkitekturvurderinger af forskellige it-løsninger
· Tæt samarbejde med projektets it-arkitekt om løsningens muligheder og arkitektur, herunder udarbejdelse af it-arkitekturprincipper som fundament for løsningens fremadrettede setup samt teknologivalg.

"Autoritative Grunddata Silkeborg/Viborg"
· Projektledelse og facilitering af processer
· Anvendelse af autoritative organisationsdata på tværs af to kommuner med fokus på mønstre og it-arkitektursetup.
· Planlægning og facilitering af workshops med deltagere fra de centrale funktioner (it, it-support, økonomi, esdh og løn) om, hvordan de anvender organisationsdata.
· Fokus var at skabe værdi for deltagerne gennem kortlægning af arbejdsprocesser og vaner ved at skabe overblik og grundlag for fremadrettede processer.
· Skabelses af fælles fundament for samarbejde på området og udbredelse af governance omkring organisationsændringer og medarbejderflow.
· Aftestning af arbejdspakkerne skabt i OS2MO om Best Practices for governance og forberedelse af organisationen/forretningen til modtagelse af en organisationskomponent (OS2MO eller STS)
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: januar 2016 - december 2016
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk: modersmål samt en uddannelse i kommunikation på dansk engelsk: flydende mundtlig og skriftligt. norsk: forstår og læser. svensk: forstår og læser. tysk: forstår. taler og læser desuden på begynderniveau.
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Data & Analyse IT - Software Projektledelse
Geografi
Fyn
Lønønske
40.000 DKK / måned
Kontakt mig!