Profil #187488

Jeg er nyuddannet antropolog med erfaring i brugen af kvalitative metoder samt skriftlig og mundtlig formidling. Jeg holder af at skabe løsninger på baggrund af en dybdegående forståelse for en bestemt gruppes specifikke behov. Jeg ser muligheder i udfordringer og har en god portion nysgerrighed og flid med det, jeg foretager mig.

Opdateret 15. august 2017
Min uddannelse
2012 - 2017

Antropolog

Aarhus Universitet

Jeg har taget min bachelor og kandidatuddannelse i antropologi på Aarhus Universitet.

På min bacheloruddannelse har jeg udviklet mine kompentencer i skriftlig akademisk formidling og fået erfaring samt dybtgående kendskab til den praktiske brug af sociale teorier. Derudover havde jeg tilvalgsfag i humanistisk aktivisme, organisationsteori og innovation. I foråret 2015 tog jeg til Buenos Aires for at studere ”CSR and management” og ”CRS and sustainability” ved Vestfold & Buskerud Universitet. Jeg skrev bacheloropgaven i samarbejde med en medstuderende på baggrund af vores deltagelse i et følgeforskningsprojekt af Kulturstyrelsens nationale kampagne: ”Danmark Læser”, som blev ledet af Anne Line Dalsgaard, der er professor i antropologi ved Aarhus Universitet.

Jeg har taget kandidaten på "almen linje" med profilfagene: migration og moral og etik. Jeg skrev speciale om flygtningelejren ”Junglen” i Calais, Frankrig. Hvor jeg på baggrund af tre måneders feltarbejde i lejren undersøgte flygtningenes stabiliseringsprocesser, og deres navigering under rydningen af Junglen i oktober 2016.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2012 - juni 2017
Min erhvervserfaring
2014 - nu

Guide på Moesgaard Museum

På Moesgaard Museum har jeg ved siden af mine studier været guide siden det nye museum åbnede i 2014. Her viser jeg folk i alle aldre rundt i museets arkæologiske og etnografiske udstillinger, samt i bygningens arkitektur og på herregården Moesgaard. Jeg har også skoleforløb, og jeg har taget del i ferieaktiviteter bl.a. i sommeren og julen 2016, og vinteren 2017.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: oktober 2014 - nu
Mine kompetencer
Evner
formidlingsevner viden om organisationsteori og entrepreneurskab akademisk analyse erfaring i at tale foran mange mennesker erfaring i kvalitative metoder forundringsfuld og omstillingsparat iderig og kreativ pædagogiske evner struktureret og målrettet udadvendt viden om flygtningelejre
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Undervisning
Geografi
Midtjylland Storkøbenhavn Sydøstjylland
Kontakt mig!