HR-chefens svar: VELUX GroupLæser I CV før ansøgningen - hvorfor /hvorfor ikke?
Det vil ofte være sådan, at vi læser CV’et før ansøgningen, da CV’et giver en hurtig indikation af, om du har de fornødne kompetencer og erfaring til den konkrete stilling.
Hvordan foretrækker I, at cv'et er stillet op?
Det bør være kronologisk opstillet med den nyeste og mest relevante erfaring først.
Forventer I, at nyuddannede forhandler om løn, ferier, frynsegoder og efteruddannelse?
Det er sjældent, vi oplever at nyuddannede begynder at forhandle om løn og arbejdsforhold. De fleste nyuddannede er som udgangspunkt mere optaget af, hvilke udviklingsmuligheder jobbet indeholder samt hvilken arbejdskultur, de kommer til at være en del af i VELUX Gruppen.
Hvad kan man som nyuddannet gøre, når man ikke har erfaringer fra et fuldtidsjob at skrive på sit cv?
Hvis du har haft studiejobs, mens du læste, så det er oplagt at skrive på CV’et. Ellers kan fritidsaktiviteter nogle gange afspejle relevante erfaringer og kompetencer (fx fodboldtræner, bestyrelsesarbejde eller andet frivilligt arbejde).
Hvis man har været arbejdsløs i fx et halvt år, hvordan tackler man så, at man nu har et hul på sit cv?
Der kan være mange årsager til, at man går arbejdsløs i et halvt år, særligt i perioder med relativ høj ungdomsarbejdsløshed. Det er ikke noget at skamme sig over. Det vigtigste er at være ærlig omkring det.Virksomhedsprofil


Billede
 

Vores virksomhed

VELUX Group creates better living environments for people around the world - using daylight and fresh air. Our products help create bright, healthy, energy-efficient places in which to live, work, learn and play.

Læs virksomhedsprofilen


Virksomheden på sociale medier

Twitter


 

Adresse og links

VELUX Group
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
4516 4000