Konkurrence- og ForbrugerstyrelsenEr du ambitiøs, skarp og målrettet?

Er du ambitiøs, skarp og målrettet?
Så vil du trives i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Opgaverne er udfordrende og meningsfyldte. Du får ansvar for at løse dine egne sager og frihed til at planlægge hvornår og hvordan. Til gengæld regner vi med, at du er engageret og leverer stærke, faglige resultater.

Arbejdsmiljø
Arbejdet foregår i et højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Kommunikationen er ligefrem og åben, og hverdagen er præget af humor og en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer.

Vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Med et arbejde i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen får du en stor faglig viden og en bred kontaktflade.

Arbejdsopgaver
Du får mulighed for at bruge dine juridiske, økonomiske eller analytiske kompetencer og prøve kræfter med blandt andet projektledelse, internationale opgaver og forhandling på højt niveau i samarbejde med dygtige kolleger.

Vi er en kompleks organisation med mange forskellige fagområder. Det skaber dynamik, tværfaglighed og mulighed for, at du kan prøve dig selv af i forskellige job.

  • Vi skaber blandt andet klare, gennemsigtige regler for forbrugerne, informerer om forbrugerspørgsmål og huser Forbruger Europa, der hjælper forbrugerne med klagesager i EU-lande.
  • Vores opgaver omfatter også at analysere betingelserne for konkurrence på forskellige markeder. Vi udarbejder sagsoplæg om overtrædelse af konkurrenceloven, afslører karteller og bedømmer, om fusioner kan godkendes.
  • Vi fremmer konkurrencen om offentlige opgaver. Vi udarbejder analyser af, hvordan konkurrencen kan fremmes og vejleder både offentlige myndigheder og virksomheder om reglerne.
  • Styrelsen har til opgave at sikre et effektivt marked i vandsektoren. Vi bidrager ved at fastsætte prislofter, udarbejde økonomiske modeller, behandle klagesager og føre opsyn med kommunernes vandregnskaber.HR-chefens svar


Billede
 

Hvor meget af jeres rekruttering foregår via netværk?

Som nævnt skal alle vores stillinger slås op, men når vi skal rekruttere erfarne medarbejdere og specialister, forsøger både chefen og medarbejderne i det pågældende center at mobilisere sit netværk bl.a. ved flittigt at dele link til jobopslaget på LinkedIn. Det kan også være, at man inviterer mulige kandidater ind til et kaffemøde for at opfordre dem til at søge stillingen.

Læs flere spørgsmål og svar


Typiske medarbejderprofiler


Billede
 

Fuldmægtig i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for markedsanalyser og økonomi

Center for Markedsanalyser og Økonomi er et meget tværfagligt kontor i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen

Læs talentartiklen

Billede
 

Fuldmægtig i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for service, IT, finans og betalingstjenester

Maria Rossmann har arbejdet i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen i 4 år.

Læs talentartiklen


Virksomheden på sociale medier

Twitter


 

Adresse og links

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
4171 5000