SKATEn arbejdsplads som ingen anden
Vi er mere end 6.000 medarbejdere fordelt på adresser i hele landet. Som styrelse under skatteministeriet er vi organiseret i fem forskellige forretningsområder - alle med spændende jobmuligheder.

Vælger du en karriere i SKAT, bliver du en del af en organisation, der har til opgave at sørge for, at alle betaler den skat og de afgifter, de skal – hverken mere eller mindre. Det er en kompleks og udfordrende opgave, som vi hele tiden arbejder på at løse på den bedst mulige måde.

Vi er ved at udvikle fremtidens SKAT. Vi er ikke i mål endnu, men vi er på vej. Som medarbejder i SKAT vil du – sammen med en lang række engagerede kolleger – komme til at arbejde med at omsætte borgere og virksomheders behov til nye løsninger og services, der gør en forskel for den enkelte.

Indflydelse, forandring og en forskel for Danmark
Er du fagligt skarp, brænder for omstilling og udvikling og har du lyst til at være en del af noget større, kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads i forandring. En arbejdsplads, hvor du får lov at bruge dine kompetencer fuldt ud og kan få indflydelse på en udvikling, som kommer hele Danmark til gavn.

Vi mener, at nyuddannede er en guldgrube
Vi søger løbende nye kolleger, som vil være med til at skabe fremtidens SKAT. På vores karrieresite kan du se de ledige job, komme tættere på vores arbejdsplads, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på dine muligheder i SKAT.

Mange faglige muligheder
Kundeservice
Kundekommunikation, service, sagsbehandling, analyse og udvikling.

Indsats
Skatterevision, skattely, transfer pricing, smugling og social dumping.

Inddrivelse
Regnskab, fogedarbejde, restancer, inkasso og gældssanering.

IT
Forretningsløsninger, arkitektur, leverandørstyring, sikkerhed og contract management.

HR og Stab
Jura, juridisk sagsbehandling, HR, direktionsbetjening, presse og kommunikation.

Økonomi
Strategisk forretningsudvikling, økonomistyring, controlling, BI, sikkerhed og facility management.

”Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i industrielt design. I 2013 arbejdede jeg som konsulent i Region Hovedstaden. Jeg faldt over en jobannonce fra SKAT, som søgte en servicedesigner. Netop servicedesign var et af de fag på min uddannelse, jeg brændte mest for, og jeg skrev også speciale inden for området. Så jeg måtte bare søge den stilling. Jeg var heldig at få jobbet, da både kemi og kompetencer passede perfekt. Dermed blev jeg den første servicedesigner i SKAT.”
Suzanne om sin vej ind i SKAT

Mød flere medarbejdere og se vores karrieremuligheder på skat.dk/job
HR-chefens svar


Billede
 

Hvor meget af jeres rekruttering foregår via netværk?

Netværk er en rigtig god kilde til et godt match - også i SKAT. Rekruttering via netværk er ofte forbundet med tryghed - både kandidater og arbejdsgiver har en mere personlig relation i processen og med netværksbaseret rekruttering følger også en vis anbefaling. For os er netværk alt fra dialog på de sociale medier over messedeltagelse til SKAT-ansattes personlige netværk.

Læs flere spørgsmål og svar


Typiske medarbejderprofiler


Billede
 

Digital Designer i SKAT

Rie Scheuermann Christensen laver lige præcis det, hun gerne vil. Som Digital Designer i SKAT er hun brugerens advokat, når der skal udvikles digitale løsninger.

Læs talentartiklen


Virksomheden på sociale medier

Twitter


 

YouTube


 

Adresse og links

SKAT
Østbanegade 123
2100 København Ø