Management Consulting Analyst i Accenture

Sigrid Sømod

Cand.merc.(it), Copenhagen Business School, 2015

Interesse for teknologi er ikke et must, men en fordel, når du skal rådgive Accentures kunder om it-systemer og nye måder at arbejde på. Til gengæld er det et must at trives med udfordringer og højt tempo.

Software Engineer Analyst i Accenture

Christian Rønn Jensen

Cand.IT., IT Universitet i København, 2015

Christian Rønn Jensen har som IT-konsulent i Accenture sin hverdag hos kunden. Det kræver selvstændighed, men giver også en stejl læringskurve og hurtig indsigt i forskellige virksomhedstyper.

Planlægger i HOFOR

Søren Hansen

Arkitekt, Kunstakademiets arkitektskole, 2010

Hvordan indretter vi bedst byerne, så de er rustet til at håndtere et ændret klima med større regnmængder? Det er i store træk det, arkitekt Søren Hansen arbejder med som planlægger i HOFOR.

Projektleder i HOFOR

Kasper Hovmand Malskær

Maskinmester, Maskinmesterskolen i Lyngby 2014 (og uddannet smed i 2010)

Som nyuddannet maskinmester ledte Kasper Hovmand Malskær efter et job, hvor han kunne kombinere sin viden om tekniske anlæg med sine evner til at lede projekter godt i mål og sin lyst til at have et arbejde, der gjorde en forskel.

Byggeleder i HOFOR

Maibrit Gjørup

Civilingeniør, Aalborg Universitet, 2011

Tusindvis af fjernvarmerør i København skal i disse år udskiftes, fordi fjernvarmen omlægges fra damp til vand. Det kræver ingeniører som Maibrit, der er god til at snakke med alle fra økonomidirektøren i stormagasinet til smeden på byggepladsen.

Projektudvikler i HOFOR

Simon Riis- Sørensen

Cand.merc.fsm, Copenhagen Business School og cems.mim (Master in International Management)

Med en uddannelse som cand.merc i Finance & Strategic Management lå det ikke nødvendigvis lige i kortene, at Simon Riis-Sørensen skulle være med til at opføre vindmøller i det ganske land.

Udviklingskonsulent i Region Syddanmark

Tue Avbæk Larsen

Cand.merc., Syddansk Universitet, 2012

Som udviklingskonsulent i afdelingen for Regional Udvikling arbejder Tue Avbæk Larsen både med iværksætteri, turisme og fødevarer. De komplekse sager udfordrer ham dagligt, og det faglige fællesskab motiverer ham til at lære mere.

Digital Designer i SKAT

Rie Scheuermann Christensen

Cand.it. i Digital Design og Kommunikation, IT-Universitetet i København, 2015

Rie Scheuermann Christensen laver lige præcis det, hun gerne vil. Som Digital Designer i SKAT er hun brugerens advokat, når der skal udvikles digitale løsninger.Mangler din virksomhed på listen?

Bliv en del af Jobbank-netværket - læs mere om branding og profilering i vores jobnetværk.