FORS A/S

Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt rammer vi hver dag 190.000 kunder med et eller flere af vores produkter. Derfor har vi respekt for vores kunder og vil være den forsyningsvirksomhed, som skaber den bedste kundeoplevelse. Det gør vi ved at arbejde smartere, lytte til kunderne og levere bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden. Vi kalder det effektiv forsyning, til for dig.

Vi er en ung virksomhed og vi er sammen i gang med at skabe de rammer og udviklingsmuligheder, der skal gøre det mere spændende og udviklende at arbejde hos os, end alle andre steder. Det betyder at du selv er med til at præge, hvordan det er - og skal være - at arbejde for Fors A/S.FORS A/S at a glance


FORS A/S
FORS A/S
Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser.

Geography
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk
Logo: FORS A/S
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn


Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.fors.dk


FORS A/S at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.