ATP

Om ATP Koncernen
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab og spiller en væsentlig rolle i det danske pensionssystem. Vi er 3000 medarbejdere og Europas fjerdestørste pensionsvirksomhed. Vi forvalter en formue på 748,5 mia. kr. og er blandt Europas største investorer. Vores primære opgave er at arbejde for økonomisk grundtryghed og bidrage til effektiv velfærd. Det forpligter os til at skabe højst mulige afkast på investeringer til gavn for pensionister, der modtager ATP Livslang Pension.

ATP er meget mere end pension. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da vi administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger, som er med til at sikre økonomisk grundtryghed for danskerne. Pension og velfærd er ikke simple størrelser. Men vi har fagligheden til at navigere i det komplekse samtidigt med, at vi fokuserer på omkostninger og effektivitet. Derfor kan vi levere høje afkast og enkle løsninger.

ATP Koncernen har hovedsæde i Hillerød, vores Udbetaling Danmark-centre er placeret i Frederikshavn, Holstebro, Haderslev, Vordingborg, Lillerød og Hillerød, og vores IT-organisation er placeret i Allerød. Derudover har vi kontorer i København, London og New York.

Vores vigtigste produkt
ATP’s vigtigste produkt er økonomisk grundtryghed.. Det forpligter. Med ordentlighed som målestok for vores investeringer og beslutninger optimerer, digitaliserer og professionaliserer vi alle led af opgaverne - også mens vi løser dem. For vi ved, at der hver måned er en familie eller en pensionist i den anden ende, som venter på, at vores udbetaling kommer. Til tiden.

At gøre det nemt og enkelt for kunderne og sikre det højest mulige afkast er ikke let. Det kræver, at vi konstant er på forkant med alt fra regelforenkling til levetidsmodeller og driftsprocesser. For vi vil have meget ud af lidt. Vi bliver kun betroet vigtige samfundsopgaver, så længe der er tillid til, at vi er bedst til at løse dem. Det vil vi gerne blive ved med at være.

250 skarpe IT-profiler i vores eget interne IT-konsulenthus
Den gennemsnitlige ATP-medarbejder findes ikke. Alle 3000 medarbejdere er nemlig lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Vi går både i slips, sneakers og skovmandsskjorter, og du vil møde både investeringseksperter, IT-arkitekter, kunderådgivere, projektledere og økonomer, som alle er på forkant på deres felt. Vi har vores helt eget interne IT-konsulenthus i Allerød med 250 medarbejdere, der alle arbejder mod det samme mål; vi vil være Danmarks mest forretningsvendte IT-organisation. Det kræver et tæt samarbejde mellem os i IT og hele ATP’s forretning. IT-området udvikler sig hele tiden med nye muligheder og udfordringer, som vi rådgiver forretningen om. Derudover har vi blikket zoomet ind på at være mere brugerorienterede – både til glæde for vores kolleger i ATP’s forretning, men vigtigst af alt til gavn for vores kunder, næsten hele Danmark.

Din karriere. Danskernes tryghed
Når du vælger et job hos ATP, kan du være sikker på, at der er fokus på din udvikling, dine muligheder og din karriere. Samtidig arbejder du for et større samfundsmæssigt formål - nemlig at sikre alle danskeres økonomiske grundtryghed. Derfor er et job hos ATP ensbetydende med en stærk kobling mellem din karriere og danskernes tryghed.

I ATP kan du investere din karriere i spændende udviklingsprojekter eller i den løbende forbedring af vores drift. Hos os arbejder dine kolleger med ansvarlig investering af en pensionsformue på 748,5 mia. kr. eller med effektiv administration af velfærds- og sikringsydelser for 245 mia. kr., der skaber tryghed for danskerne. Det drejer sig f.eks. om barselsdagpenge, feriepenge, familieydelser og folkepension. Vi kan løfte vores opgave i samfundet, fordi vi gør det sammen. Fordi vi ved, at stærke resultater kommer af målrettet indsats, arbejdsglæde og samarbejde på tværs af fagligheder. Uanset, hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. Hos os vil du opleve, hvor vanedannende det er, når ledere og medarbejdere arbejder begejstret sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.

ATP har nogle af Danmarks mest tilfredse medarbejdere. Og det er fagligheden, der gør forskellen. For os er det en sport konstant at gøre alt bedre og smartere. For dig betyder det et højt karrieremæssigt afkast og et CV, der bliver mere og mere værd, når du investerer din karriere hos os. Ligesom de penge, vi investerer og udbetaler for danskerne, ikke er vores egne, ved vi, at vi kun har dig som medarbejder til låns. Derfor vil vi øge din markedsværdi, mens du er her – i hverdagens drift og udviklingsprojekter, i daglig inspiration fra de dygtigste kolleger på dit fagområde og i løbende feedback på din udvikling og det, vi kalder aktiv CV-pleje.

Studerende eller nyuddannet?
Vi har løbende ledige stillinger inden for mange forskellige fagområder og i alle vores afdelinger på tværs af landet. For os er det altid et energiboost at få studerende og nyuddannede ind i koncernen, som kommer med en masse lyst til at lære og bidrage med løsninger, der skaber værdi for os, fordi studerende og nyuddannede bringer ny viden og metoder med fra uddannelse og studiejob. Til gengæld forventer vi, at studerende og nyuddannede tager ansvar og bringer deres talent i spil og udvikler deres særlige kompetencer og potentiale, mens de er hos os. Hvis det lyder som noget for dig, så hold øje med ledige stillinger her.

Vi har også et graduateprogram, hvor et hold af nyuddannede bliver en del af et særligt intensivt udviklingsforløb. Vores graduates bliver tilknyttet et specifikt forretningsområde, hvor de får ansvar for konkrete opgaver og indgår i et fælles forløb med workshops, kurser og træning. Forløbet sikrer en intensiv indføring i ATP's organisation, kundeservice, metoder og værktøjer, ligesom den enkelte graduate får styrket det faglige og sociale netværk på tværs af organisationen. To gange i løbet af forløbet bliver kandidaterne udstationeret i andre dele af forretningen. Vil du kickstarte din karriere hos os, så hold øje med opstarter næste graduateprogram her

Følg med på LinkedIn og Facebook
Se jobopslag og følg med i hverdagen i ATP på vores Linkedin-profil og vores Facebook-side ATP Karriere.ATP at a glance


ATP
ATP
ATP er meget mere end pension. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da vi administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger, som er med til at sikre grundtryghed for de fleste.

Geography
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Logo: ATP
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Facebook feed
LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn


Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.atp.dk


ATP at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.