NOHRLUND ApS

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cock- tails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompro- misløs kvalitet.

Enhver variant af Nohrlund er formet gennem origi- nale opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cock- tail også kan være. Nohrlund hylder nemlig håndværket, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitut- ter. Det betyder: ingen tilsætningsstoffer, en nænsom forarbejdning af alle råvarer og en efterbehandling, hvor alle smagsnuancer bibeholdes.

Med Nohrlund er der skabt et rum, hvor cocktailen kan holde fast i sine essentielle dyder og samtidigt nå bredt ud til det kvalitetsbevidste publikum.NOHRLUND ApS at a glance


NOHRLUND ApS
NOHRLUND ApS
Nohrlund er i alt sin enkelthed en cocktail, som vi kender den, bare tappet på flaske. Alt er hjemmelavet, og alle råvarer og spiritus er af højeste kvalitet. Alle safter og sirupper koger vi selv for på en måde at kunne sikre de rigtige smage og den friske smag.

Geography
Jernholmen 43
2650 Hvidovre
Logo: NOHRLUND ApS
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


NOHRLUND ApS at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.