Tekstilrevolutionen

I øjeblikket er vi fem fuldtidsansatte, og seks deltids/studerende samt to ungarbejder.

Vi er et ungt hold og på mange områder stadig en startup-virksomhed. Mange projekter bliver drevet af interesse og initiativ, så der er rigtig gode muligheder for at skabe sig en arbejdsplads hvor man laver det, man synes er allermest spændende. Vi er meget ambitiøse, og vores lille størrelse og placering i markedet giver os nogle spændende fordele i forhold til vækst og udviklingspotentialer. Tekstilbranchen er meget ensporet og traditionel og at være et akademisk båret firma i en meget traditionel branche, giver os et utal af muligheder og fordele.

Der er en hyggelig og samtidig fokuseret og effektivt atmosphere, sådan at ting virkelig kan rykke. Vi har en frokostordning med et relativt overdådigt frokostbord og nogle gange tager vi også en is i solen.

Vi holder til på Nørrebro og har to andre virksomheder med os. Vi holder til på adressen Esromgade 15, st, 1001, hvor vi både har kontor og produktion. Gå gerne på opdagelse på vores hjemmesider makershirt.dk, simpletee.dk og vores On Demand (Alternativets unge)
Tekstilrevolutionen

Esromgade 15, st. 1001., 2200 København N

Tekstilrevolutionen udspringer af en vision om at ændre måden vi, alle mennesker i den vestlige verden, som forbrugere, forbruger tekstiler. Vi siger ikke at man ikke må forbruge – vi forsøger at sige at vi skal gå fra et uvidende overforbrug til at forbruge bevidst. Tekstilrevolutionen er en medieplatform hvor vi lægger blogs og kommende podcasts op. Begge med formålet at kaste lys over forhold og forfærdeligheder, men også innovation og nye tiltag i den store tekstilindustri.

Workplace has right now 5 employees with higher educational background. In last periode they hired 3 candidates and 7 students and interns.


More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore