JumpStory ApS

JumpStory er startet af to erfarne serie-iværksættere. Den ene af os er tilmed kåret som Årets Iværksætter, og vi glæder os til at dele noget af al den viden og erfaring med dig som led i dit arbejde hos os – uanset om det er som fast medarbejder, studiejob eller praktikophold.

JumpStory har kontorer i Aarhus, Aalborg og Silicon Valley i USA. Vi er en ambitiøs vækstvirksomhed, og vi tror på, at man kan bruge moderne teknologi – bl.a. kunstig intelligens – til at gøre kommunikation imellem mennesker bedre.

Vi har plads til alle uanset alder og kompetenceniveau. Det vigtigste for os er mennesket bag ansøgningen.




JumpStory ApS

Axel Gruhns Vej 2, 8270 Højbjerg

Hos JumpStory gentænker vi digital kommunikation og markedsføring..Vi hjælper små og store organisationer med at skrive alt fra blogindlæg til SEO-artikler, nyhedsbreve, SoMe opslag m.m. Hvor denne kommunikation og markedsføring normalt produceres 100% manuelt, så har vi forsynet vores team af erfarne tekstforfattere med kunstig intelligens-værktøjer.

Workplace has right now 7 employees with higher educational background. In last periode they hired 1 candidates and 1 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs