HOFOR

Man skal også kunne bo i byerne om 100 år

Hvordan gør vi København til verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025?

Hvordan skaber vi fremtidens energisystem med mest mulig vedvarende energi?

Hvordan indretter vi vores byer, så de er klar til et ændret klima?

Og hvordan passer vi bedst på grundvandet, så de næste generationer også kan få rent vand i hanerne?

Disse store udfordringer, og mange flere, kan du være med til at finde løsninger på med et job hos HOFOR. I HOFOR, Hovedstadsområdet Forsyningsselskab, deler vi nemlig en vision: Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger.

Det kræver innovation, teknologi og viden i verdensklasse

Vi laver holdbare og bæredygtige løsninger – både over jorden, nede i rørene og på tværs af kommunegrænserne. Det kræver innovation, teknologi og faglig viden i verdensklasse. Derfor søger vi altid dygtige medarbejdere, og derfor kan der være brug for dig!

Med et job i HOFOR kan du være med til at gøre en forskel, både for miljøet og for mere end en million mennesker i hovedstadsområdet - sammen med 1.200 engagerede kolleger. 

Fokus på din faglige udvikling

I HOFOR har vi stort fokus på både arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Vi har travlt med at realisere vores mål, og samtidig skal det være muligt at have en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt, og du får løbende mulighed for at tilegne dig nye færdigheder. Da HOFOR er en stor virksomhed, har du også mulighed for at udvikle dig fagligt og evt. skifte job internt i løbet af din karriere.

Læs mere på hofor.dk/job og følg os på LinkedIn.

 HOFOR

Ørestads Boulevard 35, 2300 København

HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, står for vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner. Derudover forsyner vi København med fjernvarme, bygas og fjernkøling, og opfører vindmøller.


More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore