IT-Branchen

IT-Branchen blev stiftet i 1917 af blot 11 medlemmer, der gerne ville importere datidens vidunderteknologi: Skrivemaskinen. Siden har vi udvidet både medlemsskaren og antallet af teknologier, så vi i dag favner over 800 både danske og globale it-virksomheder. Dem hjælper vi både med at skabe gode samfundsmæssige og politiske rammer for, men også med den helt forretningsnære rådgivning omkring kontrakter, ansættelser og vækstmuligheder.

Vi har derfor en lang række mærkesager som vi forsøger at påvirke rammerne for overfor politikerne. Men vi afholder også en lang række events og netværksarrangementer, hvor vores medlemmer kan måde hinanden og blive klogere på de ting, der rører sig i deres omverden.

Kort fortalt er vores mission:

IT-Branchen - Vi giver dig koden til vækst

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse.

Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.

Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.
IT-Branchen

Langebrogade 3D, 3, København, 1411 København K.

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse. Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske. Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.

Workplace has right now 10 employees with higher educational background. In last periode they hired no candidates and 4 students and interns.

We accept unsolicited job applications! Apply through web page.


More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs