Moment

Siden 2004 har Moment Professionals fokuseret på rekruttering på leder- og specialist-niveau samt consulting. Vores kandidater har typisk en universitetsuddannelse, og fælles for dem alle er, at de stiller krav til deres kommende job, på samme måde som virksomhederne stiller krav til dem.

Moment Professionals er din mulighed for at komme i kontakt med spændende virksomheder i hele landet. Vi fokuserer ikke på bestemte brancher, men vores konsulenter er alle specialister i et specifikt fagområde. Det betyder, at du som kandidat altid har kontakt til en konsulent, der forstår din profil og dermed kan sætte sig ind i dine udviklingsmuligheder.

Når du som kandidat skal finde det ideelle job, er det ikke nok, at dine faglige kvalifikationer passer til stillingsbetegnelsen. Det er ligeså vigtigt, at også dine karriereønsker kan blive opfyldt, så du kan få succes i dit job. For at opnå det perfekte match benytter vi os af flere testtyper, alt efter om du skal indgå i et team eller arbejde selvstændigt.

I Moment Professionals ved vi, at det kan være en stor beslutning at skifte job. Når du søger job gennem Moment Professionals, kan du være sikker på, at vi varetager hele din ansøgningsproces professionelt og med fuld diskretion, så du trygt kan udvikle din karriere.

Moment Professionals er sammen med vikarforretningerne, Moment Students og Moment Staff, en del af virksomheden Moment A/S.Moment at a glance

Powered by KarriereVejviser.dk


Moment
Moment
Moment er et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi fokuser på rekruttering på leder- og specialist-niveau samt consulting.

Geography
Vester Farimagsgade 15
1606 København V
  • København (hovedkontor)
  • Aarhus
Industry

Recruitment Agencies

Logo: Moment
Statistics

What types of job and work areas are we usually offering?

Latest tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
Web pages

Get more info about our company at our own pages:
www.moment.dk

Moment at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.