Region Syddanmark

Job med mening

Region Syddanmark er den ambulance, der rykker ud, hvis du kommer akut til skade, og det er den behandling, du får, når du er syg. Vores største og vigtigste opgave er nemlig at drive et godt og effektivt sundhedsvæsen. Vi hjælper desuden borgere med psykiske eller fysiske handicaps gennem højtspecialiserede tilbud i psykiatrien og på bosteder.

Samtidig sørger vi for, at du kan tage en ungdomsuddannelse tæt på, hvor du bor, og vi støtter kulturprojekter. Hvert år er vi også med til at redde mere end 21 millioner kubikmeter syddansk drikkevand fra at blive forurenet.

Gode udviklingsmuligheder

Med flere end 24.000 medarbejdere er vi en af Danmarks største arbejdspladser. Geografisk strækker Region Syddanmark sig fra Padborg i syd til nord for Vejle – og fra Esbjerg i vest til Nyborg i øst. I Vejle midtby ligger regionshuset – regionens administrative centrum med ca. 700 administrative medarbejdere.

Bredden i vores opgaver og vores størrelse gør, at der er mange muligheder for at udvikle sig. Selvom størstedelen af medarbejderne arbejder i hvide kitler på sygehusene, har vi mange spændende stillinger inden for IT, planlægning, indkøb, jura, statistik, HR, geologi og meget mere.

Vi har gavn af ny viden, for at vi kan udvikle os. Derfor samarbejder vi med studerende på en lang række områder – hvad enten det er i form af praktikpladser, studentermedhjælper-jobs eller projektskrivning. Er du nyuddannet, har vi helt sikkert også brug for dig.

Vil du vide mere om Region Syddanmark og vores jobmuligheder, kan du besøge job.regionsyddanmark.dkRegion Syddanmark at a glance


Region Syddanmark
Region Syddanmark
Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.

Geography
Damhaven 12
7100 Vejle
Logo: Region Syddanmark
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Latest tweets
Henter tweets...
LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn


Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.regionsyddanmark.dk


Region Syddanmark at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.