Athenas ApS

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden.

Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Vi er glade for at kunne hjælpe med flere tusinde foredrag årligt og den erfaring håber vi på, kan hjælpe os til i samarbejde med vores kunder at vælge den rette foredragsholder hver gang.

Vi samarbejder både med flere af verdens største virksomheder men også med den enkelte kommune, det enkelte sygehus, den lokale skole, kirken, foreningen, biblioteket og den mindre virksomhed. Og netop den bredde betyder alt for os. 

Athenas repræsenterer nogle af landets største foredragsprofiler – både indenfor ledelse, motivation, kommunikation, stress, organisation, politik, kultur og litteratur – blandt meget mere. Det er igennem disse kompetente mennesker, at vi kan sikre den gode oplevelse for vores kunder.
Athenas ApS

Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden. Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Workplace has right now 10 employees with higher educational background. In last periode they hired 5 candidates and 25 students and interns.

Notice that we DO NOT ACCEPT unsolicited job applications.


More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs