Athenas ApS

Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden.

Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Vi er glade for at kunne hjælpe med flere tusinde foredrag årligt og den erfaring håber vi på, kan hjælpe os til i samarbejde med vores kunder at vælge den rette foredragsholder hver gang.

Vi samarbejder både med flere af verdens største virksomheder men også med den enkelte kommune, det enkelte sygehus, den lokale skole, kirken, foreningen, biblioteket og den mindre virksomhed. Og netop den bredde betyder alt for os. 

Athenas repræsenterer nogle af landets største foredragsprofiler – både indenfor ledelse, motivation, kommunikation, stress, organisation, politik, kultur og litteratur – blandt meget mere. Det er igennem disse kompetente mennesker, at vi kan sikre den gode oplevelse for vores kunder.Athenas ApS at a glance


Athenas ApS
Athenas ApS
Athenas er Danmarks største foredragsbureau og vinder af flere priser som årets foredragsbureau. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og har i alle årene haft focus på det gode foredrag og den gode oplevelse for kunden. Vi har været på markedet i mere end 10 år, men har stadig iværksættervirksomhedens nysgerrighed på, hvordan vi kan forny og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Geography
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense C
Logo: Athenas ApS
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Our people

10

employees with higher education

5
graduates hired last year

25
students and interns hired last year


Unsolicited applications

We do not accept unsolicited applications
Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.athenas.dk


Athenas ApS at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.