Praktikstilling: Bliv HR manager og få stort ansvar!

Brænder du for HR-opgaver? Brænder du for at screene og ansætte kandidater? Så er du måske den nye HR-praktikant hos GoTutor!

Se videoen om jobbet som lektiehjælper

Rekruttér landets bedste lektiehjælpere!

Jobbet som HR-manager er at administrere den fulde HR-proces. Når en kandidat har ansøgt jobbet som lektiehjælper, bliver det din opgave at screene dem, svare dem og afholde jobsamtaler med dem– herunder at få onboardet de kandidater, som ansættes.

Praktikstillingen er på 15-37 timer pr. uge og er ulønnet.

Vi søger studerende fra alle typer videregående uddannelser, både korte og lange, som er udadvendte af natur og har gode kommunikationsevner. Personer, som søger erhvervspraktik, er også velkomne til at søge.

Send din ansøgning til:

Zpqjmmyucm

Udsigt til job efter endt praktik

At være praktikant ved GoTutor kan ses som første step inden en stilling i virksomheden. GoTutor ansætter kun praktikanter, hvor der ved praktikkens afslutning er mulighed for en betalt stilling.

Jobbet som HR-manager tilrettelægges derfor med udgangspunkt i, at praktikanten kan fortsætte i en lignende funktion efter endt praktik.

GoTutor er en del af Egmont via forlaget Lindhardt og Ringhof. Ligesom Egmont sætter vi os høje mål. Vi har et ønske om at hjælpe børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem.

Vi giver dig et stort ansvar fra dag 1. Søg jobbet, hvis du ønsker at arbejde med HR, brænder for at lære og ønsker at få et stort plus på dit CV med praktisk HR-erfaring.

Send din ansøgning til:

Har du spørgsmål ?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på: hr@gotutor.dk