PRAKTIKANT, MARKETING/KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN HOS MEYERS

Drømmer du om at finde et praktiksted, hvor udfordringerne og opgaverne er mange og varierende? Hvor du kan få lov til at prøve dig selv af i tæt samspil med et team af dygtige kollegaer i en virksomhed, hvor vi kæmper for det, vi tror på?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi søger løbende praktikanter, som kommer til at indgå i Marketing- og Kommunikationsteamet hos Meyers.

En vigtig del af holdet

I praktikperioden får du et bredt indblik i de forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, og du lærer virksomhedens mange områder at kende. Vi har desuden en række større designmæssige og digitale udviklingsprojekter, som du får lov at være en del af i forhold til både udvikling og implementering.

Dine opgaver som praktikant vil afspejle det behov, der er for at understøtte afdelingens medarbejdere og forretning bedst muligt. Du får dog også selvstændige opgaver, som du får lov at drive mere på egen hånd, som er tilpasset dine kompetencer og ønsker ift. uddannelsesretning.

Opgaverne kan bl.a. andet være følgende – men vil være tilpasset dine specifikke kompetencer:

  • Udarbejdelse af indhold til nyhedsbreve, SoMe annoncer (tekst og billede/video) mm.
  • Visualiseringer, grafik og arbejde i PowerPoint, InDesign, m.m.
  • Markedsføring af konkrete kampagner eller events
  • Webredaktionelle opgaver – opdatering af f.eks. opskrifter, nyheder, generel info
  • Community Management, besvarelse af kundehenvendelser
  • Grafiske opgaver
  • Desk-research
  • Korrekturlæsning
  • Projektleder og tovholder på forskellige opgaver i afdelingen

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver inden for de områder, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende igennem forløbet. Du vil få tildelt en erfaren mentor, der er din daglige kontaktperson, og som sammen med dig løbende følger op på din læringsproces gennem praktikforløbet.

Din profil

  • Du læser på overbygningen på en relevant videregående uddannelse (fx kommunikation, marketing, journalistik, design el.lign.) og er ambitiøs med dine studier.
  • Du har ideelt set lidt erfaring med ekstern kommunikation og markedsføring.
  • Du har en god forståelse for de digitale medier, og har en holdning til, hvad der fungerer kommunikationsmæssigt i forskellige kanaler.
  • Du skriver stilsikre tekster.
  • Du har blik for den visuelle fremstilling
  • Du tror på egne evner, tager initiativ, og er god til at holde styr på detaljerne
  • Du nyder at være en del af et hold, hvor din mening bliver hørt og brugt.

Hos Meyers er vi passioneret og til tider en smule nørdede omkring mad, og vi forventer at du har en lignende entusiasme på dette område.

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi både vægt på personlighed og faglige resultater, herunder også karakterer, - men primært din motivation for at søge stillingen samt øvrige erfaringer. Samtidig ser vi på, hvordan vi opnår det bedste team med det, vi hver især er dygtige til.

Vi tilbyder

Marketing- og kommunikationsafdelingen består af syv medarbejdere som arbejder på tværs af PR, Grafisk Design, Digital, Projektledelse mm, og du vil blive en integreret del af denne afdeling. Vi er bevidste om, at du som praktikant er her for at lære, og vi forsøger at sikre, at dit faglige udbytte bliver så stort som muligt.

Du bliver fagligt udfordret gennem et struktureret praktikforløb, og hvis du har det, der skal til, er der mulighed for ansættelse som studentermedhjælper efter praktikken.

Praktikperioden kan aftales ift., hvad der passer med det specifikke skoleforløb. Noter gerne dine ønsker i ansøgningen.

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler.

Om Meyers:

Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Med særlig omtanke for bæredygtighed, økologi, klima og gode arbejdsforhold opererer Meyers på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hver dag knokler vi for at gøre en forskel for mennesker i alle aldersgrupper og livssituationer gennem ubetinget værtskab og vedkommende måltider. Netop derfor opfordrer vi alle til at søge et job hos Meyers uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet, handicap og religion.

Marketingafdelingen hos Meyers har det overordnede ansvar for Meyers brandet specifikt på tværs af de forskellige forretningsenheder. Læs mere om Meyers her: www.meyers.dk

Arbejdspladsen er på vores kontor på Dampfærgevej 10, 1.th., 2100 København Ø.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristina Sandager
krsa@meyers.dk
Tlf.: +45 22 91 03 75
Ansøgningsfrist:
Løbende
Søg stillingen