Dansk Revision Viborg

Revisorassistent

Kunne du tænke dig at være med i udviklingen af din fremtidige arbejdsplads og samtidig blive en del af teamet i en spændende revisionsvirksomhed i vækst?

Bliv en del af en spændende revisionsvirksomhed

Dansk Revision Viborg søger en revisorassistent, som brænder for at arbejde med mange forskellige kunder og virksomhedstyper. Leder du efter et revisionsfirma, som sætter pris på din selvstændighed og hvor du kommer hele vejen rundt om dine egne kunder? Så har vi netop slået døren op for en spændende stilling fuld af udviklings- og karrieremuligheder.

Velkommen til Dansk Revision i Viborg

Vi er en del af en landsdækkende kæde med 25 kontorer og mere end 350 medarbejdere fordelt over hele Danmark. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at holde styr på regnskaberne, så de er frie til at gøre det, de er allerbedst til. På kontoret i Viborg er vi 18 kolleger, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en sjov og uhøjtidelig hverdag.

Vi tilbyder en faglig udviklende stilling i en uformel organisation med en uformel omgangstone og en flad struktur. Vi har fokus på trivsel, og det betyder blandt andet, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Som revisorassistent i Dansk Revision Viborg bliver du en del af en spændende revisionsvirksomhed i vækst”

Henrik Svenstrup, Partner, Dansk Revision Viborg

Faglighed og selvstændighed

Du har lyst til at være med i vores udvikling og sætte dit præg på din fremtidige arbejdsplads, og som revisorassistent hos os får du derfor din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher.

Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du håndterer:

• Det daglige bogholderi for en lang række virksomheder

• Debitor- og kreditorafstemninger

• Løn

• Moms og afgifter

• Afstemning og rapportering til kundeansvarlige revisorer

• Assistance med udarbejdelse af årsrapporter mv.

Er du vores nye kollega?

Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, du er skarp, lærenem, omstillingsparat, ansvarsbevidst og ærekær omkring dine opgaver, og du:

• Vil have en hverdag med høj faglighed i centrum og varierende opgaver

• Vil have gode uddannelsesmuligheder

• Har erfaringen til at favne det samlede bogholderi

• Har kendskab til E-conomic, Danløn og Bluegarden

• Kan lide at tale med mennesker og trives i et samarbejde

• Er systematisk, grundig og har sans for detaljer

• God IT-forståelse

• Evner og lysten til at lære nye systemer

• Du er proaktiv, initiativrig og har godt humør

Ansøg allerede i dag eller søg flere gode grunde

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores spændende virksomhed, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til Partner Henrik Svenstrup på mailen hesv@danskrevision.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du ligeledes kontakte Partner Henrik Svenstrup på telefon +45 87 25 53 28 eller mail hesv@danskrevision.dk

Vi indkalder til samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig!

 

Privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering

Når vi modtager ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job. 

Ansøgning og bilag gemmes, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet. Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag i maksimalt 6 måneder, hvorefter de slettes. Hvis ansøgning og bilag gemmes i mere end 6 måneder, indhentes særskilt samtykke hos kandidaten. 

Læs mere om Dansk Revisions opbevaring af personlige data her

Hold dig opdateret

Sign up med din e-mail og modtag præcis den viden du skal bruge om vækst, lovgivning, revision og rådgivning til din virksomhed.

Læs om hvordan vi bruger dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har i forbindelse med tilmelding - Tilmelding til nyhedsbrev - Sådan bruger vi dine oplysninger
Vedrørende dine yderligere rettigheder henviser vi til vores privatlivs- og cookiepolitik