Datacon - IT løsninger med omtanke
Datacon bygning

Erfaren Dynamics 365 F&O-konsulent til Allerød og Aarhus

Har du evnen og modet til at indgå i tætte partnerskaber med vores kunder og være med til at levere ERP-løsninger, der skaber høj værdi?

Datacon er i vækst, og har masse af spændende projekter i pipelinen for fremtiden. Vi søger at udvide vores teams i Allerød og Aarhus. Her søger vi en erfaren Dynamics 365 konsulent, som har en passion for sit fag og rollen som konsulent – en kandidat som ønsker at opbygge stærke relationer og en dyb forståelse for kundens forretning og behov.

 

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Du fungerer som kundens hovedkontakt, og opbygger en tæt relation og godt samarbejde gennem alle projektets faser.
  • Analyse af kundens forretningsgange og -processer
  • Planlægning og gennemførelse af workshops
  • Design af løsninger og udarbejdelse af funktionelle specifikationer
  • Implementering og konfigurering af Microsoft Dynamics 365 F&O
  • Træning af kundens medarbejdere
  • Rådgivning, support og videreudvikling af kundens system fremadrettet

DATACON SØGER

Datacon søger først og fremmest en person med den rigtige attitude. Som erfaren Dynamics 365 konsulent har du forståelse og stor interesse for de processer og udfordringer, der er i en handelsvirksomhed, og har en naturlig lyst til at hjælpe kunden med at løse dem. Du kender mulighederne i Dynamics 365 og evner at oversætte kundens behov til implementérbare løsninger. I samarbejde med vores dygtige udviklere, formår du at designe de rigtige løsninger til den enkelte kunde.

Du er oprigtigt interesseret i teknologi, forretningsorienteret og kvalitetsbevidst. Du har evnen og lysten til løbende at tilegne dig ny viden, der styrker din faglige indsigt. Du trives i en virksomhed hvor ærlighed, troværdighed og ansvarlighed ligger til grund for alt hvad vi gør.

Vi forestiller os at du har solid erfaring fra en lignende stilling som enten Dynamics 365 SCM- eller F&O-konsulent.

DATACON TILBYDER

Datacon tilbyder dig en spændende og udviklende stilling i et dynamisk miljø med gode kollegaer, som gør det sjovt at gå på arbejde. Du er med til at skabe din egen fremtid og har store muligheder for at være med til at præge jobbet. Vi tilbyder fleksible løsninger i forhold til kontor/hjemmearbejde og har både kontor i Allerød og Århus. En god work/life balance, medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for gode resultater.

Du kommer til at indgå i et team af meget kompetente forretningskonsulenter og udviklere, som fokuserer på at levere den rigtige løsning til kunden til tiden. Vi gør meget ud af at dygtiggøre vores medarbejdere, så vi hele tiden har de højeste certificeringer inden for vores område. Heraf udveksler vi løbende idéer og sparrer meget med hinanden i teamet.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning, frokostordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

ANSØGNING

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du derfor kontakte Mikkel Sjørslev (Allerød) på telefon +45 28 10 14 74 eller Henrik Hansen (Aarhus), +45 30 92 89 52

Ansøgning og CV fremsendes via nedenstående emails. Mærk ansøgningen ”Erfaren ERP-konsulent”.

Allerød: msj@datacon.dk

Aarhus: heh@datacon.dk

OM DATACON

Datacon er en anerkendt leverandør af ERP-systemet, Microsoft Dynamics. Vi har leveret løsninger til detail- og grossisthandlen siden 1987, der skaber værdi hos vores kunder og styrker deres bundlinje.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: