Vil du være vores nye

NAV/BUSINESS CENTRAL CONSULTANT


Vi har brug for dig, der er en dygtig og erfaren konsulent, som ønsker at arbejde med hele paletten af Microsofts produkter, så det kan blive meget mere end ’bare’ ERP. Nogle kunder skal opgraderes, men andre har ikke haft Business Central før. Har du med din professionelle tilgang mod på at drive og udvikle projektet hele vejen, og at bringe dine kreative evner i spil med fokus på høj kvalitet, så kan det være dig, vi står og mangler på en af vores lokationer!

Samarbejdet med vores kunder er fundamentet for vores forretning, så det er vigtigt, at du ønsker at være vores ansigt udadtil til kunderne, og at du tager ejerskab og udviser stort engagement i dine projekter. Hos os er der mulighed for at blive enten primær konsulent på dine egne projekter, eller du indgår i større projekter sammen med andre kolleger på tværs af organisationen. Uanset størrelsen af projekterne har vi fokus på vores metode og en professionel tilgang til kunder og udviklingen af vores arbejde.

Vi følger udviklingen af Microsofts produkter, og som konsulent kan du tale ind i alle produkterne i tæt sammenhæng til vores kerneprodukt. For dig er det derfor helt naturligt at følge med i den teknologiske udvikling inden for området, og du formår at omsætte din viden til muligheder og løsninger, der giver stor værdi for vores kunder. Vi løser vores opgaver med respekt for kundens forretning og i tæt dialog med kunden. Vores kunder skal have den rigtige og bedste løsning hver gang, så deres forretning også kan yde deres bedste!

Vi har brug for flere nye kolleger, og din arbejdsplads kan enten blive i Aalborg, Skanderborg, Odense eller København. Uanset hvilken lokation du bliver tilknyttet, så indgår du i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af afdelingerne, og du vil i den forbindelse også komme rundt på de øvrige lokationer.

Dine hovedopgaver

  • Du driver udarbejdelse af kundeanalyser og business cases samt efterbehandling og opfølgning.
  • Du driver og deltager i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning.
  • Du sikrer, at de løsninger du arbejder på, lever op til ’best practice’.
  • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring.
  • Du tester og dokumenterer.

Dig som person

Du evner at tilpasse dig kundens miljø, og du gør kunden tryg med din serviceminded tilgang samt din evne til at tilpasse din viden. Du er proaktiv og har forståelse for at holde kunder og kolleger løbende opdateret, lige såvel som du har sans for detaljen og er god til at afslutte dine opgaver. Med din positive tilgang ser du muligheder og løsninger frem for begrænsninger, og du kan bidrage ind i løsninger, der går på tværs af vores produkter. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.

Vores forventninger til dig

  • En videregående uddannelse, gerne med vægt på forståelse af virksomhedsdrift, processer og/eller it-understøttelse i virksomheder
  • Minimum 5 års erfaring med standard Business Central
  • Erfaring med implementering af Business Central og/eller NAV, inden for flere moduler
  • Kendskab til udvikling og datamodel i Business Central og NAV er en fordel
  • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse
  • Erfaring med at kunne drive projekter og hermed at sikre leverancer er en fordel
  • Er flydende i dansk og engelsk.


Lokation

Aalborg, Kolding, Skanderborg, Odense eller København

Ansøgningsfrist

løbende


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • konsulent Business Central NAV løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant


Let's succeed together


twoday RelateIT er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum og en produktsammensætning i hastig udvikling. Vi er 130 medarbejdere fordelt i Danmark og Dubai, og vi bidrager alle til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og sammen med vores kerneværdier Hjerte, Drivkraft og Tilpasning, sætter vi en ære i at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Vi er en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med frokostordning, sociale arrangementer, sportsklub m.m.


Læs mere om twoday RelateIT som arbejdsplads