Landskabsarkitekter


Vi søger to landskabsarkitekter, der brænder for at skabe levende byrums- og landskabsprojekter, hvor mennesker, fællesskab og byliv er i fokus i tæt sammenspil med landskabstekniske hensyn. I AART arbejder vi med at sammentænke poesi og teknik for at opnå social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i projekterne. Vores tilgang er, at landskabsarkitektur er et effektfuldt virkemiddel, som skal skabe positiv forandring i vores tilværelse, og dermed har vi fokus på effekt før form. Vi tror på, at landskab og byggeri er uløseligt forbundet, og at det gode projekt opstår i tæt samarbejde mellem landskabs- og bygningsarkitekter.


Din rolle
Som landskabsarkitekt hos os vil du få mulighed for at beskæftige dig med et skalamæssigt spænd fra helhedsplan til detailprojektering og en fasemæssig brede fra indledende analyser og visioner til projektering og projektopfølgning.

Vi lægger stor vægt på dine evner til at sætte dig ind i komplekse projekter samt at tage ansvar og ejerskab for din faglige rolle i projektet og i virksomheden. Du kan arbejde selvstændigt, har gode planlægningsevner og sans for detaljer. Som person er du kendetegnet ved at have professionel gennemslagskraft og en positiv tilgang til opgaveløsning og samarbejde på tværs af fagligheder.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt miljø med base i vores afdeling i København, hvor du vil arbejde tæt sammen med bygningsarkitekter og andre specialister. Byrum og Landskab er forankret både i Aarhus, Frederikssund og København, hvorfra vi støtter op om alle teams i AART med vores særlige faglighed.

Til vores afdeling i København søger vi to nye kolleger – hvoraf den ene profil skal være erfaren indenfor projektering. Du vil få en position, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på vores fagområde og hverdagen på tegnestuen.

Allervigtigst er det, at du har mod på at indfri vores høje ambitioner for effektskabende landskabsarkitektur. Vi tilbyder til gengæld et spændende fagligt miljø, gode løn- og ansættelsesvilkår.

Dine kvalifikationer og kompetencer:

Ansættelse snarest muligt - vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så søg gerne hurtigst muligt.
 

 

 


Afdeling: Struenseegade 9, 2. sal

Lokation: Danmark/ København

Ansøgningsfrist: 15 Aug 2024