Dansk Revision Holbæk og Glostrup

Erfaren revisor

Kan du holde fokus i øjenhøjde?

Hvis du kan lide at arbejde med mennesker, opbygge langvarige relationer og bidrage med en faglighed der skaber tryghed og værdi for dine kunder, så læs endelig videre…

Vi søger en dygtig og empatisk kollega, der har god forretningsforståelse og har øje for både helheden og detaljen.

Er det stadig dig?

Så vil du måske også synes om at være en del af et team med 47 dygtige kollegaer, der alle tager ansvar for både kunder, hinanden og hverdagen i huset. Vi har frokostordning, hus-massør + andre hverdagsgoder samt en sjov og uhøjtidelig tone blandt kollegaerne. Vi har fokus på fælleskabet, både i hverdagen og via vores personalearrangementer og rejser.

Ydermere har vi rum til både personlig og faglig udvikling, fokus på den daglige trivsel, familielivet og fritidsinteresserne – vi tror nemlig på, at ”work-life balance” giver en gladere hverdag med lyst til fleksibilitet, når arbejdsdagen kræver det. En stor del af året har vi 4-dages arbejdsuge.

Ud over dine lokale kollegaer bliver du også en del af et stærkt fælleskab i kædesamarbejdet Dansk Revision. Det betyder 450 dygtige sparringspartnere fordelt over hele landet.

Hvis du stadig læser med… så mangler vi kun det allersidste…

For kan du så også arbejde selvstændigt, og med direkte kundekontakt. Tage medansvar i gennemførsel af revision, gennemgang og diverse erklæringer og revisionsopgaver, rådgive inden for regnskab, skat og moms og vidensdele og oplære nye kollegaer.

Er du uddannet HD-R, cand.merc.aud eller har relevant erfaring inde for området - så vil vi MEGET GERNE høre fra dig…

Send ansøgning og CV til administrationschef Henrik Møllegaard på hemo@danskrevision.dk, og hvis du har spørgsmål til stillingen eller processen kan du kontakte ham på +45 5945 48 00.

Nu er det os, der venter på dig!

Privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering

Når vi modtager ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job. 

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden. I dette tilfælde deles oplysninger med eksterne rekrutteringspartner - Jobindex - du kan læse mere om vilkår for ansøgning via Jobindex her.

Ansøgning og bilag gemmes, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet. Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag i maksimalt 6 måneder, hvorefter de slettes. Hvis ansøgning og bilag gemmes i mere end 6 måneder, indhentes særskilt samtykke hos kandidaten. 

Læs mere om Dansk Revisions opbevaring af personlige data her

Hold dig opdateret

Sign up med din e-mail og modtag præcis den viden du skal bruge om vækst, lovgivning, revision og rådgivning til din virksomhed.

Læs om hvordan vi bruger dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har i forbindelse med tilmelding - Tilmelding til nyhedsbrev - Sådan bruger vi dine oplysninger
Vedrørende dine yderligere rettigheder henviser vi til vores privatlivs- og cookiepolitik