OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

Dygtige softwareudviklere til vores App-team

image

Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, vi leder efter til vores App-team, der udvikler backenden til deres prisvindende apps. Faktisk søger vi to – en erfaren softwareudvikler og en softwareudvikler med et par års erfaring.

Du bliver en del af et mindre og passioneret App udviklingsteam, hvor du i denne nyoprettede stilling skal være med til at styrke teamets kontinuerlige udvikling af App’en. Vi arbejder i øjeblikket på, at app’servicen skal i cloud.

I teamet arbejdes der med:

  • Videreudvikling og vedligehold af eksisterende backend-løsninger (både on-prem og cloud)
  • Migrering af eksisterende løsninger til cloud
  • Løsning af driftsproblemer i samarbejde med support afdelingen
  • Samarbejde med interessenter i forbindelse med udformning af løsninger

Bloom hjælper os med rekrutteringsopgaven. Klik på "Søg stillingen" og læs meget mere.

Ansøgningsfrist:
Løbende
Søg stillingen

Energiselskabet OK

OK er blandt Danmarks største energiselskaber og har i mere end hundrede år leveret energi til danske forbrugere og virksomheder. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.

Vi er i fuld gang med at omstille vores forretning, og ambitionen er klar. Vi vil gøre grønne løsninger tilgængelige for alle. Til gavn for alle.Den opgave er vi 1200 dygtige kolleger til at løse, langt de fleste fra vores hovedkontor i Viby ved Aarhus.

OK er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.

OK