Scout I Le Management Kids

Scout til Le Management Kids

Har du en naturlig interesse for modeverdenen og evnen til at opdage nye børnemodeller? Og er du udadvendt og god til at opsøge nye mennesker og være i dialog med forældre? Så er du måske Le Management Kids nye Scout. Vi søger nye Scouts i hele Danmark - især i Aarhus og København.

Om jobbet

Le Management Kids er et skandinavisk børnemanagementbureau, der repræsenterer drenge og piger i aldersgruppen 1 til 15 til kampagner, redaktionelle opgaver, kataloger og reklamejobs over hele verden. Vi er altid på jagt efter nye talenter til vores portefølje og søger derfor en eller flere nye Scout til at hjælpe Le Management Kids med at opdage flere potentielle børnemodeller.

Som Scout vil din primære opgave være at finde nye børnemodeller. Dette indebærer at kontakte potentielle modeller og deres forældre, præsentere dig selv og fortælle om Le Management Kids. Du vil hovedsageligt arbejde i det offentlige rum, såsom på gågaden, i indkøbscentre, supermarkeder, forlystelsesparker eller lignende steder. Det vil være din opgave at identificere mulige steder til scouting ved at undersøge byens aktiviteter og finde steder, hvor der er gode chancer for at opdage nye modeller.

Dine primære arbejdsopgaver:

Eftersom vores erfaring viser, at forårs- og sommermånederne er bedst egnet til scouting, vil denne stilling være tidsbegrænset til september og deltidsbaseret. Det præcise antal timer vil blive drøftet i henhold til behov.

Om dig 

Vi har ingen krav til erfaring, men vi anser det som et stort plus, hvis du har interesse for modebranchen og har en forståelse for, hvad man søger I en model. 

For at trives i denne stilling er det essentielt, at du er udadvendt af natur og føler dig selvsikker samt tryg ved at kontakte potentielle børnemodeller og deres forældre.

Vores forventninger til dig: 

 

Om Le Management Kids 

Le Management Kids er et skandinavisk børnemodelbureau, der repræsenterer både drenge og piger til kampagner, redaktionelle artikler, kataloger og reklamejobs over hele verden. Med udgangspunkt i en kærlig tilgang, en stærk sans for etik og over 10 års erfaring i branchen, sikrer LM Kids overensstemmelse mellem deres kunders ønsker og behov og deres modeller gennem vejledning og support.

Læs mere om Le management Kids og vores andre selskaber her.

Er det dig, vi søger?  

Send din motiverede ansøgning, CV og andet relevant via siden her. Vedhæft gerne en kort videopræsentation af dig selv, hvis du vil tiltrække ekstra positiv opmærksomhed til din ansøgning.    
Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR-team via [email protected].  

Vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!   

 

Afdeling: Le Management Kids
Placering: Hele Danmark