Laborantpraktikant


Kan du se dig selv arbejde selvstændigt med kvalitetskontrol af spildevand? Synes du, det er spændende at komme hele vejen rundt i processen fra indløb på renseanlæg til udledning i naturen? Og synes du, det er fedt at arbejde med forskellige apparaturer fra en simpel pH-måler til større robotter? Så er det måske dig, vi søger som ny laborantpraktikant fra 1. september 2024.

Som praktikant vil du blive tilknyttet vores laborant-team på seks personer, der står for den daglige drift af vores renseanlæg i Slagelse. Du vil dertil komme til at arbejde sammen med flere forskellige faggrupper i Envafors. 

Dine primære arbejdsopgaver tæller følgende:

Om dig

Det er et krav, at du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen, samt at du har kørekort til kat. B (personbil), da de daglige opgaver forudsætter, at vi kører ud og indsamler prøver fra hele kommunen. Derudover forventer vi, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, samt at du har praktisk erfaring med Excel. Brancheerfaring er ikke nødvendigt, men vi vægter interessen og lysten til at ville lære højt.

Af personlige kompetencer lægger vi vægt på følgende:

Vi tilbyder

Hos Envafors bryster vi os af at være en moderne forsyningsvirksomhed med højt til loftet og plads til ambitioner. Ansvarlighed, faglighed, fællesskab og trivsel udgør kernestenene i vores værdigrundlag, som vi passer og plejer for at skabe de bedst mulige betingelser for at vores medarbejdere trives og præsterer i det daglige arbejde.  

Vi tilbyder et fleksibelt og alsidigt arbejdsmiljø med rum for både personlig og faglig udvikling samt dertil:

Løn og ansættelsesvilkår: Løn og pension efter overenskomst mellem HK og Dansk Industri (DI)

Tilknyttet adressen: Nordvej 6, 4200 Slagelse. Prøveudtagning og analysering foregår i hele Slagelse Kommune, så du skal være indstillet på en del transport og udendørs arbejde.

Tiltrædelse: 1. september 2024.

Lyder det som noget for dig?

Lyder stillingen som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest 31. maj 2024. Vi forventer af afholde samtaler i løbet af uge 24. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal fremvises inden ansættelse.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte biolog og procesansvarlig: Natascha Kock Larsen. Kontaktinformationerne finder du yderst til højre. Tilgår du stillingsannoncen via smartphone, finder du kontaktinformationerne i bunden af siden.


Afdeling: Nordvej 6, Slagelse

Lokation: Slagelse

Ansøgningsfrist: 31 May 2024