Vil du være Master Planner i Evidas ny-etablerede PMO?

Vi søger en dygtig Master Planner, som kan deltage udviklingen af de rigtige processer og strukturer i vores ny-oprettede Project Management Office, som skal understøtte projektoverblikket og projektimplementeringen på tværs af Evidas infrastrukturprojekter.

Evidas organisation er opbygget efter et Plan-Build-Run-princip, og du kommer til at være tovholder på vores projekter i Plan-Build-delen, altså fra den indledende ressourceplanlægning i tenderfasen til anlæg af nye infrastrukturprojekter.

Som Master Planner skal du supportere vores projektportefølje og fungere som overordnet planner for ressourcer. Du skal også drive den overordnede opfølgning med projektledere og ressourceejere, herunder:

Du kommer til at referere til lederen af PMO’et og skal sammen med ham og det øvrige team opbygge funktionen – og dermed best-practice på området. Derfor håber vi, at du motiveres i en udviklerrolle og i et team, hvor vi har rig mulighed for at tage Evidas projektindsats til næste niveau.

Din profil 
Vi leder efter en ny kollega, som har lyst til at gå ombord i etableringen af et PMO. For os er det vigtigt, at du har gå-på-mod, at du vil elske at være med lidt over hele forretningen, og at du mestrer stakeholder management. 

Vi tilbyder
Evida er en fleksibel arbejdsplads, og du har mulighed for enten at arbejde ud fra hovedkontoret i Viborg, arbejde hjemme og benytte vores satellitkontor i Aarhus. 

Din hverdag bliver præget af tæt samarbejde på tværs i organisationen. Du trives med høj faglighed og bliver omgivet af erfarne og kompetente kolleger, som har et godt samarbejde baseret på gensidig respekt, højt energiniveau og plads til godt humør. 

Evida har en åben kultur, hvor samarbejde og gode kommunikationsevner er forudsætninger for at opnå gode resultater. Du bliver udfordret både fagligt og personligt i en spændende og udviklende branche  - midt i den grønne omstilling. 

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Project Management Office, Johnny Lauridsen, på telefon 2959 8262 eller mail [email protected].

Send os din motiverede ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Afdeling: Forretningsudvikling, Planlægning & Anlæg
Placering: Vognmagervej 14, 8800 Viborg