Fagspecialister til Teknisk Support

Er du én af vores fire nye fagspecialister til Teknisk Support i hjertet af den grønne omstilling?

Evida søger 4 dygtige fagspecialister til vores team for drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Du får en central rolle i vedligeholdelsen af kritisk infrastruktur på områderne kompressorer, biogasmodtagestationer, måle- og regulatorstationer samt distributionsnet. 

Evida er i en banebrydende, grøn udvikling – og det betyder, at vi har brug for flere kompetencer, så vi sammen kan løfte den grønne omstilling. Gasnettet, der hver dag tilføres mere grøn biogas, er en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Knap 300.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet og i den rette kvalitet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega.

For som fagspecialist vil dine ansvarsområder blandet andet være følgende:

Krav til din profil

Der er behov for flere nye kolleger, som er motiverede af at definere moderne og effektiv drifts- og vedligehold af vores tekniske anlæg og samtidig bidrage til den tekniske udvikling af virksomheden i en betydelig grad”, siger Per Persson, Leder af Teknisk Support i Evida.

Samarbejdsvillig og imødekommende er de to kvaliteter, der bedst beskriver vores kommende kandidater til stillingerne. Derfor er det vigtigt, at du besidder viljen til at samarbejde for at opnå fælles resultater. Som person kan du være meget erfaren og have høj faglighed på udvalgte eller flere områder, men du kan også være nyuddannet og på vej ind i dit første professionelle job. Du hviler på evnen til at indgå i en arbejdsproces, hvor både proces og resultater er vigtige. Derudover er det centralt for os, at du har forståelse for, at vi samarbejder på tværs af hele Evidas organisation og bidrager til en overordnet effektiv drift, uanset hvor i organisationen du er placeret. 

Evida har blik på det hele menneske, derfor tilbyder vi dig en stilling, hvor du kan gøre en forskel og være med til at forandre Danmarks energiforsyning. Hos Evida arbejder vi målrettet på at finde løsninger, der sikrer, at vi håndterer biogas, CO2 og brint professionelt og effektivt i en grøn fremtid. Hos os vil du være en del af et hold, der har visionen og motivationen til at sikre den grønne omstilling. 

Stillingen giver dig mulighed for at arbejde i en udviklende branche sammen med andre motiverede kollegaer, der brænder for at arbejde med deres faglighed, samt en åbning til at opbygge et stort professionelt netværk til gavn for din karriere. Som arbejdsplads vil du opleve, at Evida prioriterer den sunde balance, - der skal være plads til det hele menneske – i både arbejds- og privatliv. 

Stenlille, Middelfart eller Viborg kan være din nye arbejdsplads. Evida er en fleksibel arbejdsplads, og du har mulighed for enten at arbejde ud fra en af vores lokationer, arbejde hjemme eller benytte vores satellitkontor i Aarhus. Fællesnævneren er, at din hverdag bliver præget af tæt samarbejde på tværs i organisationen. 

Vil du med på holdet?
Vi afholder samtaler i august 2024. Derfor modtager vi gerne din ansøgning og CV til stillingen inden. Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Leder af Teknisk Support, Per Persson på tlf. +45 2121 5642 eller mail [email protected]

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Afdeling: Net Remote
Placering: Mandal Alle, 23, 5500, Middelfart