Studentermedhjælper

Alsidig studentermedhjælper til familieområdet 

 
Vil du være med til at understøtte Familiesektionens arbejde for og med børnefamilier i sårbare livssituationer?  Så er du måske vores nye studentermedhjælper?

Røde Kors er verdens største humanitære organisation, og vi søger lige nu en studentermedhjælper til at understøtte vores arbejde for familier i sårbare livslituationer.. Som studentermedhjælper hos os vil du være med til at understøtte vores arbejde i forhold til forskellige administrative og praktiske opgaver, formidling og kommunikationsopgaver samt hjælp til undersøgelser og vidensopsamlinger.  

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

Som Familiesektionens nye studentermedhjælper bliver du en del af et team på 28 engagerede kollegaer. Vi arbejder med at realisere projekter og understøtte vores frivillige. De frivillige skaber meningsfyldte fællesskaber, giver målrettet en-til-en støtte og understøtter familier med en helhedsorienteret indsats. Du vil primært skulle løfte opgaver i programmet Familien i fokus, men skal ligeledes løfte opgaver på tværs i sektionen ifm. f.eks. julehjælp, en håndsrækning samt familiecamp.  Humor, ambitioner og samarbejde præger hverdagen, mens vi holder fokus på kvalitet, deadlines og udviklingspotentiale. 

Vi forestiller os, at du

Du bliver en del af verdens største humanitære hjælpeorganisation

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. I over 150 år har vi hjulpet nødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politisk overbevisning. Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv, og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi brænder for det, vi laver, og vi er stolte af vores arbejde!

Vi tilbyder hos os et meningsfuldt arbejde på en ekstraordinært engageret arbejdsplads med fokus på faglige udfordringer, trivsel og mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Hos os bidrager vi alle til, at der er et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab.

Du bliver en del af Røde Kors' Studenterfællesskab, som er et socialt og fagligt fællesskab for alle studenter og studiepraktikanter på Landskontoret. Studenterfællesskabet har til formål at skabe venskaber og relationer på tværs af afdelinger og sektioner.


Ansøgning og vilkår

Send os din ansøgning og CV senest den 20. september 2024. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem.   

Samtaler afholdes den 27. september. Den forventede tiltrædelse vil være den 1. november 2024. Der er tale om en stilling på 15 timer om ugen. Der vil dog indimellem opstå behov for yderligere ugentlige timer, hvilket vil ske efter aftale. Stillingen er placeret på Røde Kors’ landskontor i København, men der kan forekomme møde- og rejseaktivitet, også uden for normal arbejdstid.  

Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors i Danmarks fællesoverenskomst med HK og AC , afhængig af hvor langt du er på din uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Stinne Busted Frederiksen, +45 24753083, [email protected] eller juniorkonsulent Nanna Collin, +45 31724502, [email protected]  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!  

Afdeling: Familiesektionen
Ansøgningsfrist: 20 September 2024
Placering: Familie / Blegdamsvej, 27, 2100, København, Danmark