Marketing & Campaign Intern

Marketing & Kampagne praktikant til Le Management SOCIETY

Har du en stor interesse for influencermarketing og content produktion samt øje for det æstetiske? Og drømmer du om at arbejde med SoMe strategier, digitale trends samt hjælpe med afvikling af kampagner? Så er du måske vores nye Marketing & Campaign praktikant til Le Management SOCIETY i København! 

Om praktikstillingen

Vi søger en passioneret og kreativ Marketing & Campaign praktikant til vores Le Management SOCIETY team på vores kontor i København, som brænder for influencermarketing, content produktion samt har en æstetisk sans for billeder.

Du vil i denne praktikstilling skulle assistere med content produktion til SoMe, influencer marketing samt kampagner. Du vil blive en del af et veletableret team, hvor alle brænder for deres arbejde, og stemningen bærer præg af passion, dedikation, kreativitet og fokus på både personlig og faglig udvikling. Vi har et tæt, tillidsbaseret samarbejde med vores talenter og udarbejder individuelle strategier og content til både kort- og langsigtet brug, hvorfor det er essentielt, at du er en dygtig kommunikatør både skriftligt og mundtlig på dansk såvel som engelsk samt kan trives i et socialt arbejdsmiljø med en stor kontaktflade.

Dine primære arbejdsopgaver

Om dig 

Vi har ingen specifikke krav til uddannelse, men vi forestiller os, at du læser en relevant uddannelse indenfor marketing, kommunikation eller SoMe

Vores forventninger til dig

Om Le Management SOCIETY 
Le Management Society genererer endossements, brandpartnerskaber og mediekampagner og har specialiseret sig i kunsten at repræsentere toptalenter indenfor brancher som musik, sport og skuespil. I 2018 blev et nyt bureau, Le Management SOCIETY, etableret indenfor Le Management under ledelse af Michelle Hatchwell, som er international agent og medstifter af modelbureauet 2PM. 

Læs mere om Le Management og vores andre virksomheder her.

Er du vores nye praktikant?  

Vores praktikforløb er fuldtid på 37 timer ugentligt og ulønnet. Vi ønsker opstart i januar/februar 2025 og forestiller os en varighed på 4-6 måneder. Hvis praktikstillingen lyder som noget for dig, så send os din motiverede ansøgning, dit CV og andet relevant materiale via siden her. Husk venligst at angive din ønskede praktikperiode i din ansøgning. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige, så tøv ikke med at sende din ansøgning. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR-team via [email protected].


Vi glæder os til at høre fra dig!  

Afdeling: Le Management Society ApS
Ansøgningsfrist: 31 October 2024
Placering: Christian lX gade 1, 3-4, 1111, Copenhagen, Danmark