Konsulent til svanemærket byggeri hos Miljømærkning Danmark i Nordhavn

Vil du være med til at udbrede svanemærket byggeri i Danmark?

Byggeriet er ansvarligt for en stor del af vores samlede energi- og ressourceforbrug, så det er med god grund, at miljø og bæredygtighed har fået øget fokus i byggebranchen. Svanemærkede bygninger og byggematerialer bidrager til et mere bæredygtigt byggeri. Vil du være med til at fremme denne udvikling, så er dette job måske noget for dig.

For en bæredygtig fremtid

Hos Miljømærkning Danmark, som er ansvarlig for Svanemærket og EU-Blomsten, arbejder vi hver dag med virksomheder, forbrugere, private og offentlige indkøbere for sammen at skabe en bæredygtig fremtid. Vi er en branche i god vækst og har et stort fokus i samfundet. For at imødekomme den stigende interesse for miljømærker og sikre miljømærkernes fortsatte vækst søger vi en konsulent til vores certificeringsteam, som i forvejen består af en række entusiastiske og fagligt dygtige kolleger.

Om jobbet

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

Stillingen er placeret på vores i kontor i Nordhavn i København. Der må forventes nogen rejseaktivitet, primært i Danmark.

Om dig

Vi foretrækker, at du har kendskab til eller erfaring fra byggebranchen, men da du også i perioder kan komme til at arbejde med andre produktområder end byggeri, er det vigtigt, at du har en generel interesse i og forståelse for miljø og bæredygtighed. Vi lægger vægt på, at du er en udadvendt og engageret person, som nemt netværker og kommunikerer med mennesker på alle niveauer. Derudover ser vi gerne, at du

Noget om Miljømærkning Danmark som arbejdsplads

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Hos os kan du balancere et spændende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. Vi bor centralt i Portland Towers i Nordhavn. Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?

Så send os din ansøgning og dit cv via linket. Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag den 6. oktober 2024. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Frederik Gudi Sommer-Gleerup på mail [email protected] eller tlf. 21682789.

Afdeling: 91 Miljømærkning Danmark - Certificering, byggeri og service
Ansøgningsfrist: 06 October 2024
Placering: Göteborg Plads, 1, 2150, København, Danmark