Marketingkoordinator til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest søger en stjerne til vores team – er det dig?
Vi søger en talentfuld og engageret medarbejder, der kan håndtere en bred vifte af marketingopgaver. Få unge og voksne i lokalområdet til at få øjnene op for de spændende muligheder for en uddannelse hos EAMV og bidrag til rekruttering af både fuldtids- og deltidsstuderende gennem effektiv markedsføring og kommunikation.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere: Vi drømmer om en profil der: Som person må du gerne være: Hvorfor skal du søge? What’s in it for me?
Forestil dig en stilling, hvor du har frihed til at forme din egen arbejdsdag og definere din rolle inden for de beskrevne rammer. Du træder ind i et arbejdsmiljø, der bygger på princippet om frihed under ansvar, hvor du med tiden kan påtage dig større ansvar og udvikle dig professionelt. Her vil du finde gode kollegaer og et rigt vidensmiljø, hvor kompetenceudvikling er i højsædet, og hvor du konstant kan lære og vokse.

Erhvervsakademi MidtVest er en rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur med fokus på akademiets værdier ”nærvær, kreativitet og udvikling”. Vi har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams samt tage medansvar i den daglige drift.

Tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. december 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC-organisationerne. Ansættelsesstedet vil være med udgangspunkt i Herning, men der skal påregnes arbejde i Holstebro flere dage om måneden.

Ansøgning
Er du vores nye marketingmester? Så send dit CV, en kort motivation om, hvorfor du er den perfekte kandidat, og et par eksempler på dine tidligere produktioner. Ansøg via EAMV’s rekrutteringsplatform senest fredag d. 27. september 2024. Vi glæder os til at høre fra dig.

Alle kvalificerede opfordres til at søge, uanset religion, etnicitet, køn, seksuel orientering eller alder.

Du vil referere til vores områdeansvarlige for kommunikation og markedsføring. Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Peter E. Graversen via mobil 2963 3776 i hverdagene mellem kl. 9-11.

P.S. Vi afholder første samtaler mandag og tirsdag i uge 41. Går du videre til anden runde, vil du blive inviteret til et spændende testforløb eller en lille caseopgave.
 

Afdeling: Erhvervsakademi Midtvest
Ansøgningsfrist: 27 September 2024
Placering: Herning Gl. Landevej 2