Laborantpraktikant til QC-afdeling

Brænder du for at få praktisk erfaring med laboratoriearbejde og arbejde i et GMP-miljø? Kunne du tænke dig at få indblik i arbejdet med mikrobiologiske og kemiske analyser? Så er du måske den laborantpraktikant, vi leder efter!
 

Et varieret praktikforløb
Vi tilbyder et varieret praktikforløb med rig mulighed for at udvide både din praktiske og teoretiske erfaring inden for laboratoriearbejde. Du bliver en del af vores QC-afdeling, som består af 80 medarbejdere i Kvistgård. QC er opdelt i seks teams: Biochemistry, Microbiology, Stability, Sample Manager (LIMS), Sample Flow og External. Som praktikant vil du blive tilknyttet vores to analyseteams, Microbiology og Biochemistry, hvor du vil få et grundigt indblik i mikrobiologiske og kemiske analyser og erfaring med at arbejde i et GMP-miljø.

Din vejleder, som er en erfaren laborant, og dine øvrige kolleger vil sikre, at du bliver oplært i de teknikker og instrumenter, der er relevante for netop din afdeling.
 

Få indblik i flere forskellige analysemetoder
Som laborantpraktikant vil dine arbejdsopgaver variere undervejs i praktikforløbet, så du får indsigt i de forskellige analysemetoder, vi benytter i vores laboratorie.

I vores mikrobiologiske team vil dine opgaver bl.a. bestå af:

I vores Biochemistry-team vil dine opgaver bl.a. bestå af:

En teamplayer med gåpåmod
Vi leder efter en laborantpraktikant med følgende baggrund:

Som person er du struktureret og kan lide at følge opgaver til dørs. Du kan overholde deadlines og trives med det rutinearbejde, der er i at arbejde med forskellige analysemetoder i laboratoriet. Du er god til at samarbejde og nysgerrig efter at lære nyt.
 

Vi tilbyder

Praktikstillingen har tiltrædelse den 1. februar 2025.
 

Mere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Susanne Christensen på telefon 29 65 73 63 eller e-mail sbk@bavarian-nordic.com.
 

Interesseret?
Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores hjemmeside.

Location: Kvistgaard - Hejreskovvej 10A