Senior Environmental Professional

Har du lyst og mod på at udvikle dig i en spænende virksomhed og organisation, eller er du bare er overbevist om, at din karriere i medicinalindustrien skal have en ekstra dimension? Kan du lide at arbejde med blandt andet GMP, forbedringer, aseptisk- og vaccineproduktion og kvalificering af udstyr? Så er stillingen som miljøsupporter bestemt noget for dig!

Om jobbet

Som vores nye miljøsupporter vil du blive involveret i den daglige drift, og vi vil sikre at du får de rigtige kompetencer til at løse dine opgaver, så du nemt kan supportere vores vaccineproduktion med:

Sammen lykkes vi - vil du være med?

Du vil blive en del af Miljøafdelingen, der ca. 50 medarbejdere yder support til vaccineproduktionen (Drug Substance).

I miljøafdelingen har vi det overordnede ansvar for at opretholde og kontrollere renligheden i vores aseptiske produktionsområder, hvilket sker i tæt samarbejde med produktion, QA, teknisk service og øvrige supportafdelinger. Vi arbejder tværfagligt, og vi hjælper hinanden.

Der er en god stemning i afdelingen. Vi arbejder i et højt tempo med godt humør, og derfor er det også vigtig for os at tage tid til en kop kaffe eller the, samt et godt grin.

Din arbejdsplads vil være i vores faciliteter i Kvistgård. Du vil referere til Signe Wilsbech, Manager for DS Environmental Support.

Hvem er du?

I Bavarian Nordic lever vi af at udvikle vacciner, der redder liv, og her spiller vi alle en vigtig rolle. Hos os bliver du en del af en arbejdsplads med et højt tempo og mange forskellige slags opgaver. Lige nu søger vi netop dig som:

Du skaber naturligt relationer i organisationen og finder hurtigt ud af, hvem du skal involvere i en opgave eller projekt. Du trives i en travl hverdag og er altid villig til at hjælpe kolleger i andre teams. Du trives både med praktiske opgaver i produktionen, og med at få styr på vores procedurer og dokumentation.

Som person har du et stort drive, og motiveres af at nå resultater. Du sætter dig hurtigt ind i dine arbejdsopgaver og ønsker at forstå dit ansvarsområde fuldstændigt. Du motiveres af at finde løsninger, også når vejen ser bumlet ud, og du slipper ikke opgaven, før du er i mål.

Hvorfor skal du vælge os?

Hvis vi skal nævne et par andre ting, så får du også

Vores medarbejdere har også den fordel at kunne benytte vores busrute, 70E, der kører fra Humlebæk Station direkte til vores produktionsfaciliteter i Kvistgård. Bussen har fire afgange hver morgen og eftermiddag med planlagte stoppesteder på Hørsholmvej og Kvistgård St.

Den nye service forbedrer pendleroplevelsen til og fra Kvistgård, hvor nogle af vores medarbejdere nu kan nyde godt af en betydelig tidsbesparelse på næsten 40 minutter hver vej, hvilket gør den daglige pendling mere effektiv og bekvem.

Hvem er vi? 

Bavarian Nordic er en vaccinevirksomhed, der udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden og vores vision er at blive en af de største. Vi tilbyder at blive en del af en global virksomhed med +1600 dedikerede kollegaer fra hele verdenen, der alle sammen brænder for at redde liv og gøre en forskel. Hvis du er åben og har viljestyrken, er vi stedet for dig!

Lyder det som noget for dig? Klar - parat - søg!

Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning samt CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Haydee Castillo Krauthammer via mobil: +45 29218172 eller e-mail: hack@bavarian-nordic.com

Location: Kvistgaard - Hejreskovvej 10A