Økonomikonsulent til Kræftens Bekæmpelse


Om os

Regnskab og Løn er en del af Kræftens Bekæmpelses centrale stabsfunktion Økonomi, IT & Dataanvendelse. Vi sikrer effektive forretningsgange, interne kontroller, registrering og behandling af foreningens økonomiske transaktioner. Derudover er vi konsulenter for alle afdelinger vedrørende regnskabsmæssige forhold. Regnskab og Løn koordinerer udarbejdelse af budgetter og regnskaber for alle afdelinger i Kræftens Bekæmpelse. Vi er 14 medarbejdere med forskellig faglig baggrund.

 

Om stillingen

Grundet en stigende mængde arbejdsopgaver ønsker vi at styrke vores team med tilførsel af ekstra resurser. I stillingen som økonomikonsulent bliver du en del af Regnskab og Løns AC-gruppe, som består af fem medarbejdere og som arbejder med at styrke udviklingen af et servicekoncept over for Kræftens Bekæmpelses afdelinger samt opretholdelse af en velfungerende intern kontrol.

Et centralt fokusområde i de kommende år vil være at styrke den digitale understøttelse af foreningens forretningsgange og arbejdsprocesser. Bl.a. ved implementering af et tidssvarende økonomisystem, samt implementering af et klimaregnskab til måling af foreningens bæredygtighedstiltag.  

Du skal deltage i  arbejdet i AC-teamet, herunder:

Desuden deltager du i afstemninger og slutposteringer i forbindelse med årsafslutningen og udarbejdelse af foreningens årsregnskab.

 

Om dig

Vi forventer, at du:

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode muligheder for faglig udvikling i et miljø med tradition for udbredt sparring mellem kolleger og stor holdånd og teammæssig løsning af opgaver.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer inklusive frokostpause.

Du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og AC. Vi har kantine, kaffe- og frugtordning, idrætsforening og kunstforening samt fysioterapiordning. Arbejdstiden er røgfri.

 

Mere information

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til regnskabschef Susanne Gregersen på tlf. 61 33 63 34.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 10. november 2024. Vi kalder løbende til samtale og vil lukke opslaget når rette kandidat er fundet.

 

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49

2100 København Ø


Afdeling: Strandboulevarden 49, København Ø

Lokation: Hovedstaden