Mechatronic/Automation Engineer


Er du en engageret og dygtig produktkonceptudvikler? Med en stor indsigt i sammenhængen mellem mekanisk, automatisk/elektrisk og digital teknologi? Og motiveres du af at kombinere disse inden for udvikling af nye landbrugsmaskiner? Så er du måske vores nye Mechatronic/Automation Engineer?

Med reference til vores R&D Director Forage bliver du en del af vores R&D-team på xx personer. Afdelingen arbejder målrettet og fleksibelt med at udvikle nye maskiner til nutidens og til fremtidens krav til det professionelle og bæredygtige landbrug.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområde:

Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.

Din profil

For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du:

verneland Group Kerteminde AS – en innovationsdrevet vækstvirksomhed

Kverneland Group Kerteminde AS er en international vækstvirksomhed med fokus på udvikling og produktion af fremtidens maskiner og løsninger til et bæredygtigt landbrug.

Udvikling til fremtidens bæredygtige landbrug

Vi er global markedsleder med en stærk portefølje af intelligente systemer og løsninger inden for græsmaskiner til det professionelle landbrugssegment. Vi har stærk fokus på innovation, hvor vores maskiner bidrager til mere effektiv,skånsom og bæredygtig fremstilling af fødevarer.

Globalt udsyn fra Fyn

Vi har mere end 450 dedikerede kollegaer i Kerteminde, der håndterer hele værdikæden fra produktudvikling og produktion til global salg og service. Sammen bidrager vi til at løse fremtidens udfordringer med at sikre den globale fødevareproduktion. Vores globale mindset og internationale udsyn fremmer et inspirerende miljø, der sikrer innovation og udvikling.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende rolle i en førende virksomhed inden for landbrugsteknologi, muligheden for at tage føringen af de overordnede elektriske produkter inden for Forage-produktlinjen, og ikke mindst arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på innovation og udvikling.

Udover lønpakken tilbyder vi desuden mulighed for at indgå i en bruttomobilordning, kantineordning, personaleforening, kunstforening mv. Mobiltelefon og pc er standardudstyr.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.

 


Lokation: Kerteminde