Chefkonsulent til udvikling af standardisering i sundheds- og life science-sektoren

Er du motiveret af at gøre en forskel, og ønsker du være med til at forme fremtidens krav inden for en af Danmarks absolutte styrkepositioner? Er du samtidig en teamplayer, der har evner og lyst til at få området til at flyve i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet?

Dansk Standard udvikler standarder, der understøtter kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed til gavn for danske virksomheder og det danske samfund gennem nationalt, europæisk og internationalt standardiseringsarbejde. Behovet for standarder vokser, og også inden for life science-området opleves en stigende efterspørgsel efter værktøjer, der kan skabe fundamentet for en teknologisk og bæredygtig udvikling. 

Vi søger en ny kollega, som vil sætte sig i spidsen for at drive udviklingen og øge effekten inden for sundheds- og life science-området i samarbejde med det øvrige sundhedsteam.

Om jobbet

Som chefkonsulent får du ansvaret for at udvikle og implementere vores strategi for life science-området. Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle partnerskaber, myndighedssamarbejder og brancheaftaler. Du skal sammen med vores salgsteam og det faglige sundhedsteam udvikle kommercielle produkter, skabe dialog med virksomheder og tiltrække nye medlemmer til vores udvalg. Du skal være med til at opdyrke nye standardiseringsemner og formidle viden til interessenter. Du vil være med til at sikre dansk indflydelse på europæiske og internationale standarder bl.a. gennem deltagelse i internationale møder.

Derudover skal du selv udvikle og være ansvarlig for standardiseringsudvalg og netværk inden for life science-området, både hvad angår medicinsk udstyr og sundhedsdata. Din opgave er at sikre fremdrift i udvalgsarbejdet og vejlede udvalgsmedlemmerne om, hvordan de opnår størst mulig værdi ved at deltage i standardisering. Du forventes ikke at være ekspert i standarder, men det er en fordel at have kendskab til fx ISO 13485. 

Dine ansvarsområder vil være:

Din profil

Vi har brug for en chefkonsulent med viden om og erfaring fra fx medicoindustrien og gerne med viden om eller interesse for sundhedsdata.

Du har en akademisk uddannelse, fx medicoingeniør, produktionsingeniør eller farmaceut, og gerne erfaring med kvalitetssikring af produkter. Derudover vil det være en fordel, hvis du har arbejdet inden for det politiske felt af sundhedsområdet, fx i en brancheorganisation, myndighed eller lign., eller at du har tæft og interesse for at arbejde med policy-områder. 

Du skal være god til at håndtere flere forskellige opgaver, være eksekverende og kunne facilitere gode processer, hvor du skal navigere mellem flere interesser. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på strategisk niveau og har evnen til at sætte retning. 

Du har en forretningsorienteret indstilling og fokus på at tilgodese kundernes behov med professionel vejledning og service. Vi forventer, at du har en initiativrig tilgang, kan være styrende og sikre fremdrift for kunderne. 

Vi ser dig som en selvstændig, engageret, professionel og initiativrig person, der aktivt bidrager til et godt socialt miljø på arbejdspladsen. 

Om Dansk Standard som arbejdsplads  

Dansk Standard er en engageret, uformel og højtspecialiseret arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for personlig udvikling, ansvar og indflydelse. Hos os kan du balancere et spændende job med familie- og fritidsliv. Vi er 200 medarbejdere med en diversitet af færdigheder, og vi bor centralt i Portland Towers i Nordhavn. I vores kultur vægtes samarbejde, tillidsforhold og ansvarsfrihed højt. Vi har et aktivt socialt miljø med kunstforening, sportsklub, kajakker nede på molen og meget andet.

Er du interesseret?  

Så send din ansøgning og dit CV via linket hurtigst muligt og senest den 3. november 2024. Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Maibritt Agger på [email protected] eller 23 80 70 38.

Afdeling: 18 STA - El, Sundhed & Forbruger
Ansøgningsfrist: 03 November 2024
Placering: Göteborg Plads 1, 2150, Nordhavn