Studentermedhjælper på SnakSammen

Fællesskabssektionen i Røde Kors søger en studentermedhjælper til vores arbejde for at mindske ensomhed via aktiviteten SnakSammen. Stillingen er 15 timer om ugen, og vi er fleksible i forhold til dit studie og eksamener.

SnakSammen er en digital indsats, hvor frivillige har videosamtaler med mennesker, der føler sig ensomme, eller som savner nogen at snakke med i hverdagen. De frivillige taler med én eller flere faste deltagere som regel et par gange om ugen.

SnakSammen er i udvikling, hvor vi i løbet af de kommende to år arbejder med at udvide og udvikle aktiviteten. Vi har derfor brug for dig, som er idérig og har gå på-mod, og som både trives med genkendelige og alsidige opgaver. Det vigtigste er dog, at du har lyst til at tale med forskellige mennesker og møder dem i øjenhøjde og med empati. Og så søger vi dig, der også har mod på den svære samtale.

Dine primære kollegaer er SnakSammens projektleder, projektmedarbejder og en anden studentermedhjælper, som du kommer til at arbejde tæt sammen med i koordineringen af opgaver.

Dine opgaver

Du vil få forskellige arbejdsområder, men din primære opgave er at understøtte driften af SnakSammen ved at onboarde nye frivillige. Det er derfor vigtigt, at du synes, at det lyder spændende at beskæftige dig med rekruttering af frivillige, og at du kan se dig selv i en stilling, hvor du skal snakke med mange forskellige mennesker.

Udover onboarding vil dine arbejdsopgaver inkludere:

Din profil

Onboarding sker via telefon, så du er imødekommende og glad for at tale med mange forskellige mennesker. Vi søger dig, der er en selvstændig holdspiller, og som synes,det er sjovt at være del af et projekt, der udvikler sig, og hvor vi prøver forskellige tiltag af. Derudover ser vi gerne, at du:

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 15 t/ugen på Røde Kors’ Landskontor på Blegdamsvej 27, 2100 København Ø.

Tiltrædelse

Vi håber, du kan starte hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har det rette match.

Din kommende arbejdsplads

Du vil blive en del af Røde Kors’ Fællesskabssektion, som består af ca. 20 kollegaer. Her arbejder vi alle med at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt voksne gennem vores landsdækkende sociale aktiviteter og fællesskaber samt i livets svære overgange. Fællesskabssektionen er en del af Røde Kors’ nationale afdeling, som består af ca. 150 medarbejdere.

Røde Kors er verdens størstehumanitære hjælpeorganisation. I over 150 år har vi hjulpetnødlidende uden at skele til religion, etnicitet eller politiskoverbevisning. I dag er vi over 34.000 frivillige alene i Danmark og har over 100 millioner støtter i hele verden.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos projektmedarbejder Teresa Zatko på tlf.: 31177067 eller- mail [email protected].

Er du interesseret? Så send os din ansøgning inden den 8. november 2024. 

Læs mere om SnakSammen på: SnakSammen frivillig| Røde Kors (rodekors.dk) eller se platformen på SnakSammen (boblberg.dk).

Afdeling: Fællesskabssektionen
Ansøgningsfrist: 08 November 2024
Placering: Blegdamsvej, 27, 2100, København, Danmark