Løn og økonomikonsulenter til interim opgaver
Titel:
Interimkonsulenter (Økonomi & Regnskab), Accountor

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Sted:
Storkøbenhavn

Job type:
Fuldtid, midlertidig

Del:
FacebookTwitterLinkedInEmailPrint
Vil du udvide din horisont og have muligheden for at få foden inden for flere virksomheder? Motiveres du af, at levere høj kvalitet og yde god kundeservice, så er det dig, vi leder efter.
 
Accountor har specialiseret sig i finansiel outsourcing (BPO services) for alle typer af virksomheder, samt udlejning af fastansatte økonomikonsulenter. Derudover tilbyder vi permanent eller tidsbegrænset udlejning af økonomikonsulenter til vores kunder og rekruttering af nye medarbejdere til økonomiafdelinger.

Vi søger hele tiden kompetente økonomi og/eller lønmedarbejdere, som motiveres af at arbejde som interim konsulent i store og små økonomiafdelinger. Du har gerne erfaring, interesse og lyst til at tiltræde med kort varsel i længere eller kortere perioder.
 
Stillingernes omfang
Som interim konsulent hos Accountor bliver du sendt ud til drifts- eller projektopgaver inden for økonomi, løn, controlling og regnskab. Arbejdsopgaverne kan være:  
  • Daglig bogholderi opgaver
  • Udarbejdelse af løn til funktionærer og timelønsansatte
  • Måneds- og årsafslutning
  • Financial controlling 
De rette Konsulenter
Vi søger medarbejdere, der er udadvendte og har lyst til at arbejde hos kunder. Du har som minimum et par års erfaring fra en stilling som løn eller/og økonomimedarbejder. Vi lægger vægt på din praktisk erfaring, samt at du er omstillingsparat og trives med alsidigt arbejde. Det er en klar fordel, at du har erfaring med flere forskellige økonomisystemer, samt generelt har flair for IT. Herudover forventes det, at du selvstændigt kan strukturere din tid og er selvkørende.
 
Accountor tilbyder
Du vil få et bredt ansvarsområde og vil opleve en afvekslende og dynamisk hverdag. Vi oplever, at ca. 75% af vores konsulenter bliver tilbudt fastansættelse hos os eller vores kunder.
 
Ansøgning
Vi holder løbende samtaler og du opfordres derfor til at uploade din ansøgning snarest via nedenstående link.
 


Send ansøgning