SPECIALIST I PERSONDATA OG SELSKABSJURA - SHARED A/S

Aarhus Vand A/S

Fuldtidsjob
Østjylland (Aarhus)

SPECIALIST I PERSONDATA OG SELSKABSJURA - SHARED A/S

ER DU VORES specialist i persondata og selskabsjura

Om jobbet

Brænder du for at bruge dine evner som jurist til at udvikle en række forsyningsselskabers håndtering af persondata? Besidder du et højt drive og har overblik? Kan du i samarbejde med vores forskellige ejerselskaber være den procesleder, der med succes kan implementere en lang række indsatser i forbindelse med håndtering af persondata? Kan du kommunikere lovstof til forskellige målgrupper?

Så har vi et yderst spændende job som jurist i serviceselskabet SHARED A/S.

Vi er i gang med at implementere et helt nyt kompetenceområde til gavn for vores 8 ejerselskaber og søger derfor en jurist til håndtering af persondata, herunder GDPR, sikkermail, aktindsigt og oprydninger i data.

Shared, er et topprofessionelt selskab i rivende udvikling, der igennem en årrække har arbejdet med indkøb, EU-udbud og konkurrenceudsættelser. Vi har fokus på at udvide rækken af dybe kompetencer til også at omfatte processer der udspringer af fx Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven og som skal tilrettelægges i tæt samarbejde med ledelsen i de respektive selskaber. Du skal gøre dine dybe kompetencer attraktive for vores ejere, således at dine kompetencer efterspørges og selskaberne lever op til de gældende lovkrav.

Vores jurist vil gennem professionelt samarbejde med ejerselskaberne, leverandører, eksterne samarbejdspartnere og kollegaer sikre, at følgende opgaver løses:

  • Overholdelse af oplysningspligt ift. kunder, borgere og samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af persondatapolitik
  • Sparringspartner for selskaberne omkring Persondataforordningen
  • Risikovurderinger
  • Afholde interne audits
  • Udarbejde fortegnelse over kunder, medarbejdere, planlægning og drift samt system- og procesoversigt
  • Samtykkeerklæringer
  • Awareness ved anvendelse af e-learning, pixibog o. lign.
  • Håndtering af dokumentation
  • Retningslinjer og opfølgning på databehandler- og konsulentaftaler
  • Udarbejdelse af årshjul og governance
  • Beredskabsplan med procedure og registrering af hændelser
  • Sikre sletteprocedure og dataoprydning

Du skal kommunikere med mange forskellige typer af medarbejdere på mange niveauer i forskellige organisationer og med eksterne samarbejdspartnere, herunder: leverandører, brugere, brancheorganisationer med videre.

Du skal være med til at opbygge strukturerede processer og arbejdsgange, og implementere de rette værktøjer, der er med til at sikre en optimal opgaveløsning.

Du får:

  • Stor medindflydelse på at tilrettelægge dit arbejde
  • Selvstændige arbejdsopgaver kombineret med opgaver der skal løses i teamet
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Samarbejde på tværs af faggrænser og organisationer
  • Et uformelt, godt kollegialt miljø med engagerede kollegaer

Din profil:

Du har en cand.merc.jur. eller anden jura baggrund og har minimum 3 års erhvervserfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor persondataområdet.

Du kan arbejde selvstændigt, men er også en god holdspiller, der er god til at etablere og videre udvikle relationer. Du er forretningsorienteret og finder det naturligt at tage udgangspunkt i selskabets mål og løsninger, samtidig med at du sikrer indsats og løsninger.

Dine analytiske evner er i top, du har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt, og du er optaget af at levere kvalitet i alle leverancer. Du er i stand til at igangsætte, drive og facilitere processer, der sikrer selskabernes compliance på persondataområdet. Jobbet kræver, at du evner at holde fokus og prioritere, samtidigt med at du har mange bolde i luften.

Vi søger en medarbejder, der

  • har gode samarbejdsevner og forståelse for nødvendigheden af at inddrage ledelse, kollegaer, system- og procesejere, leverandører og andre interessenter for at opnå det bedste resultat
  • du evner at blive udfordret på måden tingene gøres på, og du kan selv udfordre andre på måder, der giver lyst til, at I sammen arbejder videre med opgaverne
  • du fokuserer på mulighederne fremfor begrænsningerne og er nysgerrig og nytænkende og sætter pris på nye udfordringer
  • det er væsentligt, at du værdsætter vidensdeling og sparring, og at du både kan modtage og bidrage i udvikling af et stærkt fagligt miljø
  • har stærke IT-færdigheder og kan forstå system- og processammenhænge.

Derfor skal du vælge os:

  • Vi er en spændende arbejdsplads i udvikling og vækst
  • Vi har en masse nye opgaver, som vi skal bruge din ekspertise til
  • Vi er en arbejdsplads, der vægter trivsel højt
  • Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel og en arbejdsplads med højt til loftet, gode sociale relationer og plads til ambitioner

Løn og ansættelsesvilkår:

Lønfastsættelse sker efter forhandling og på baggrund af kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Therese Bonney på telefon 2920 9228 eller mail tbo@shared.dk.

Ansøgningsfrist

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med relevante papirer. I ansøgningen skal det fremgå, hvad du med din baggrund kan bidrage med i forhold til jobbet.

Vi modtager udelukkende ansøgninger elektronisk via linket nederst i annoncen. Vi holder ansættelsessamtaler efterhånden som relevante ansøgninger modtages. Ansættelsesdato vil være den 1. marts 2020 eller snarest herefter.

Om SHARED

Shared er et fælles serviceselskab for 8 jyske forsyningsselskaber. Shareds opgave er at inspirere, udvikle og drive et professionelt samarbejde, som forbedrer ejerkredsen processer og resultater. Med en række specialiserede kompetencer forsyner Shared sine ejere med højtkvalificeret rådgivning og opgaveløsning. Sparring, viden- og erfaringsdeling på tværs af ejerkredsen sikrer, at det enkelte forsyningsselskab er på forkant med udviklingen og udfordringerne i branchen.

Den daglige drift af Shared varetages af en række højtspecialiserede eksperter inden for bl.a. udbud, contract management, controlling og e-handel. Vi er pt. 7 faste medarbejdere og 2 studenter-medhjælpere. Shared blev stiftet i 2014 og er beliggende på Gunnar Clausens Vej 34 i Viby.


Login for at se hele opslaget

Dette jobopslag er kun tilgængeligt for vores brugere. Log ind eller opret en profil - det er gratis og tager kun to minutter.

Log ind med sociale medier


Log ind med din karriereprofil

@


Glemt kode Ny bruger

Ansøgningsfrist d. 01.03.2020
Angiv venligst i din ansøgning, at du har set opslaget i Akademikernes Jobbank

Fuldtidsjob
Østjylland (Aarhus)
Jura
Organisation & Ledelse
Samfundsvidenskab
Data & analyse
Indkøb
Jura
Ledelse & Planlægning
Økonomi & Forvaltning



Aarhus Vand A/S - hurtigt overblik


Placering
Bautavej 1
8210 Aarhus V
Logo: Aarhus Vand A/S
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

http://aarhusvand.dk/


Aarhus Vand A/S i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.



https://jobbank.dk/job/1427316/