Danmarks dygtigste UX-praktikant

Vil du være med til at udvikle digitale brugeroplevelser, der skaber forretning?

Så skal du måske være vores nye praktikant i det digitale forretningsområde hos Advice. Vi søger en skarp user experience-praktikant, som brænder for at arbejde strategisk og praktisk med koncepter og brugeroplevelser på digitale platforme, til foråret 2021.

Advice er et af landets største og førende integrerede digital- og kommunikationsbureauer med over 100 søde og skarpe kolleger. Som praktikant i Advice indgår du i vores praktikantprogram GROW, som er et intenst læringsforløb, der er skræddersyet til ambitiøse studerende, som drømmer om en karriere inden for digital og kommunikationsbranchen.

I Digital bliver du en del af et team på 25 specialister, der hver dag arbejder dedikeret med kunde- og brugeroplevelser på tværs af platforme. Du kan f.eks. få lov til at designe apps, websites, webshops og nogle af Danmarks største selvbetjeningsløsninger sammen med udviklere, digitale designere og andre UX’ere i fælles scrum-teams. Og du indgår direkte i den strategiske forretningsrådgivning og skal hurtigt omsætte idéer til prototyper og koncepter.

Du lærer at omsætte indsigter til konkrete digitale koncepter og -løsninger og kombinere den tekniske forståelse med den gode brugeroplevelse. Du er tilknyttet Digital, men vil også få mulighed for at arbejde på tværs af vores fagområder og få et bredt indblik i hele bureau- og kommunikationsbranchen.Dine opgaver vil typisk være at…Vi tilbyder dig…Vores drømmepraktikant…Praktikperioden
Som udgangspunkt kører praktikantprogrammet over cirka 4 måneder fra den 1. februar 2021 til og med den 28. maj 2021, men vi er fleksible og vil gerne tilrettelægge forløbet, så det passer bedst muligt med dine studieplaner.Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sabina Sonne Sciolla på sabina.s@adviceas.dk eller på tlf. 23 60 81 97.Hvad gør du nu?
Kan du se dig selv som en del af Digital i Advice? Så send os en ansøgning med CV og udskrift af dine karakterer senest 25. oktober 2020. Hvis du søger flere af de opslåede praktikstillinger, skal du være opmærksom på, at du aktivt skal søge hver enkelt stilling i rekrutteringssystemet.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 44 og 45.