Konstruktør til Aftersales & Service


Der er stigende efterspørgsel i aftersales markedet. Derfor søger vi, til vores aftersales-afdeling, en dygtig konstruktør, der kan skabe tekniske løsninger til opgraderinger og moderniseringer af Brüel Systems produkter hos vores kunder. Afhængig af din erfaring, vil du både arbejde med at skabe ideerne, samt udvikle og konstruere på de tekniske løsninger.

 

Udvikling af Aftersales & Service i tæt samarbejde og sparring med dine dygtige kollega

I tæt samarbejde med dine kollegaer primært i afteresales-afdelingen og produktionen, får du en vigtig rolle i at sikre, at kundens behov og ønsker konverteres til velkonstruerede løsninger

Dine primære opgaver bliver inden for

 

Nysgerrig og engageret ildsjæl

Vi forventer, at du har en teknisk uddannelse som produktionsteknolog, industriel designer eller lignende, som du har kombineret med nogle års praktisk erfaring. Såfremt du har en håndværksmæssig erfaring også, er det absolut et plus.

Vi anvender Autodesk Inventor og AutoCAD, hvorfor det er en fordel du har erfaring dermed.

Det er afgørende, at du har en pragmatisk tilgang til dit arbejde, præget af dedikation og helhedsfokus, ligesom du er kendt for at have gode samarbejdsevner – engagement og positivitet.

 

Hvorfor denne ledige plads i godt team?

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en alsidig hverdag præget af godt tempo og stort engagement. For den rette person er der desuden store muligheder for at sætte sit aftryk på udviklingen på området, i en ambitiøs virksomhed med


Afdeling: W. Brüels vej 11 , Hjørring