Software Developer

Brænder du for software, og leder du efter et spændende og udfordrende fuldtidsjob, hvor du får masser af ansvar fra start? Og brænder du for at lave tekniske løsninger af høj kvalitet og arbejde med nye teknologier? Hvis ja, så er IT Minds måske stedet for dig!

Vi lover dig, at der er rig mulighed for faglig- og personlig udvikling hos IT Minds, og så bliver du også en del af et stærkt socialt fællesskab, hvor nogle af de nyeste sociale initiativer er ølbrygning og en brætspilsklub!

Dit job - udfordringer og ansvar tidligt i karrieren

Som Software Developer ved IT Minds bliver du en del af et udviklingshus, og derfor kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy system! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet. Vi gør vores ypperste for at imødekomme lige netop det, du gerne vil og kan arbejde med.  

Konkret får du:

Hvem er du?

Vi forventer, at du…

Sidst men ikke mindst, så er det en fordel, hvis du elsker kage, gode grin, bordfodbold, bordtennis, brætspil mv. Alternativt vægtes en høj headshotprocent i CS:GO, da vi har stolte traditioner i FirmaCS regi!

 

IT Minds er...

Et softwarehus, der samler IT talenter ét sted. Vi er omkring 180 medarbejdere i et ungt miljø præget af en høj grad af fleksibilitet og tillid. Vi har fokus på faglighed, de nyeste teknologier og kvalitet. Vigtigheden af at levere et stærkt produkt, som kunden vil værdsætte, står højt på vores dagsorden, hvorfor vi arbejder både agilt og gennemsigtigt. Tilgangen til arbejdet er simpel - vores softwareløsninger optimerer forretningsprocesser og minimerer omkostninger.

 

Skal du med på holdet?

Så trykker du blot på søg stillingen nu - husk at vedhæfte både cv, ansøgning og karakterudskrift. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen?

Så tag fat i vores HR Consultant, Stine.

Husk at vedhæfte CV, ansøgning og karakterudskrift.
Vi afholder samtaler løbende.