IT praktik

Vær med til at gøre Competencehouse til Nordens førende IT- virksomhed, når det gælder om at bringe ledere, medarbejdere og frivilliges kompetencer og potentiale i spil.

Hvem er vi?
Vi er en innovativ virksomhed, der udvikler og sælger IT-løsninger, der understøtter MUS, løbende dialoger mellem ledere og medarbejdere, mellem frivilligkoordinatorer og frivillige og mellem deltagerne i samskabelsesprocesser. Alle vores produkter bærer navnet GoDialog. GoDialog hentes i skyen og kan anvendes på PC, tablets og smartphones.

Vi har sammen med vores bestyrelse udarbejdet en vækststrategi, hvor vi står over for at skulle ud på nye markeder og anvende SoMe i vores markedsføring. Vi holder til i forskerparken Symbion på Østerbro.

Vores kunder er meget forskellige og spænder fra internationale virksomheder til små iværksættere, fra ministerier til kommuner og på institutionsområdet, fra universiteter til teatre.

Som IT-praktikant skal du være med til at videreudvikle GoDialog. GoDialog er på en og samme gang et meget komplekst og fleksibelt system, der kan håndtere alt fra små og enkle organisationer til store og komplekse. Systemet bygger på, at den enkelte bruger skal kunne registrere mest muligt selv.

Udviklingen foregår med Java i et Eclipse miljø og resultatet afvikles på JBoss servere koblet op mod Microsoft SQL databaser. Servere og databaser hostes eksternt. IT-udviklingen har fokus på fire ting:

Du vil blive en del af vores udviklingsteam. Dine arbejdsopgaver vil være:

Hvad forventer vi af vores IT-praktikanter?

Vi lægger vægt på, at du er dygtig til at kode, og at du har et godt kendskab til web-applikationer og de tilknyttede teknikker. Det gælder først og fremmest HTML og CSS, men også teknikker, der anvendes ved integration til andre systemer.

Du skal have lyst til at sætte dig ind i og ændre et eksisterende system, og kommer ikke nødvendigvis til at udvikle en masse nye funktioner, men snarere at gøre de eksisterende funktioner mere ligetil for brugeren. Du vil dermed opnå kvalifikationer, der er efterspurgt i mange andre virksomheder, der arbejder med IT.

Fra praktik til interessant fast job

I forbindelse med praktikforløbet tilbyder vi at hjælpe dig med at formulere et speciale, som du vil kunne skrive hos os. 

Vi tilbyder dig også en plads i vores netværksgruppe, hvor du inviteres til faglige arrangementer flere gange om året.

Endelig tilbyder vi dig hjælp til at finde et interessant job eller starte en virksomhed, når du har afsluttet din uddannelse. Vi har gennem årene haft 14 praktikanter i Competencehouse. De sidder alle i dag i interessante faste job eller har startet deres egen virksomhed.

Ansøgning
Er du interesseret i at blive IT-praktikant skal du sende en ansøgning til Head of IT Development Thomas Krag på tkr@competencehouse.dk med oplysning om den periode og det ugentlige timetal, du vil kunne være i praktik.

Vi modtager løbende ansøgninger.