Individuel sparring til din jobsøgning

Få konkret og brugbar feedback med udgangspunkt i netop DIN situation

Er min jobansøgning målrettet nok?
Hvilke spørgsmål er geniale at stille ved en jobsamtale?
Hvad menes der med at fremhæve de resultater, jeg har opnået?
Er mit CV for langt? Eller måske for kort?
Behøver jeg lave en jobansøgning? Er mit CV ikke nok?

Hvis du stiller dig selv spørgsmål som disse, så har vi godt nyt til dig!

Akademikernes Jobbank tilbyder nu individuel rådgivning om jobsøgningens mange faser. Det kan fx være feedback på dit CV og din jobansøgning, eller en peptalk som opvarmning til din næste jobsamtale. Eller måske foretrækker du et længerevarende coachingforløb med henblik på afklaring af din fremtidige karrierevej?
Vores erfarne jobkonsulent vil guide dig på rette vej med udgangspunkt i netop dine jobønsker og karrieremål. Hans store erfaring fra det virkelige liv som rekrutteringsansvarlig og karriererådgiver er din garanti for en udbytterig oplevelse, der bringer dig godt på vej i karrieren.

Vil du ud over rampen med din jobsøgning?


Her får du konkret og brugbar rådgivning med DIG som omdrejningspunkt. Så netop din ansøgning skinner klart igennem ansøgningsbunken. Så du kommer til at brilliere til jobsamtalen. Og så du bliver helt afklaret omkring din karrierevej. Vi kan ikke love dig et job, men vi lover at gøre vores allerbedste for at hjælpe dig til at lande et!

Giv os besked - så kontakter vi dig og aftaler en dato!


CV- og ansøgningstjek

499 kr


  • Sparring på din ansøgning og dit CV
  • Skriftlig feedback
  • Mundtlig feedback (30-45 minutter)

Målet er at få dig til at lyse i en stor bunke af ansøgere. Du får konkrete, skriftlige kommentarer i din ansøgning og CV. Og du får sparring på enten selve CV’et/ansøgningen eller på emner, du synes er svære at tackle, for eksempel huller i dit CV.


Tilmeld

Klar til jobsamtalen

499 kr


  • Coaching på din kommende jobsamtale (45-60 minutter)
  • Opfølgningssamtale efter samtalen (15-30 minutter)

Du får sparring på, hvad du skal sige, og hvad du ikke skal sige. Desuden finder vi det rette svar, når der spørges til dine ømme punkter. Kropssprog, tøjvalg og første indtryk tager vi fat i efter behov.


Tilmeld

Karrierecoaching

1.499 kr


  • 3 coachingsamtaler (45-60 minutter) fordelt over 1-2 måneder
  • inklusiv CV- og ansøgningstjek

Du får hjælp til lige præcis dine udfordringer med forslag til konkrete handlinger. Sammen følger vi op på fremskridtet og sikrer fremdrift. Målet er at få dig til samtale på dit drømmejob.


Tilmeld

Har du spørgsmål - eller foretrækker du andre temaer?

Vi vil gerne høre om dine behov. Kontakt os på eller via formularen nedenunder med dine spørgsmål, forslag eller kommentarer.

Tilmeld/kontakt


Har du behov for coaching her og nu? Angiv den sidste dato, hvor dit forløb skal kunne finde sted.
Din tilmelding er ikke bindende, før vi har aftalt en dato for forløbet. Bemærk, at data indsendt via denne formular udelukkende benyttes i forbindelse med behandling af din interesse/tilmelding til vores rådgivningssessioner.