Profil #142048

Jeg brænder for at udvikle ved brug af designmetoder og derved skabe en anderledes og mere innovativ
proces end hvad vi traditionelt ser i virksomheder i dag. Dette gælder hvad end det er en proces, et
produkt, en kommunikation eller lignende der skal udvikles. Mine redskaber og metoder kan anvendes i alle typer organisationer.

Designledelse Designtænkning Designthinking Innovation Procesudvikling Proceskoordinator Koordinator Assistent Procesassistent Projektkoordinator Projektledelse Projektassistent Forretningsudvikling Marketing Kommunikation Servicedesign Udvikling  

Opdateret 01. juli 2020
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.mag. i Designledelse

Syddansk Universitet (SDU)

Cand.mag. Designledelse er en tværfaglig uddannelse, der kombinerer tre faggrupper; Design, Samfundsvidenskab og Humaniora.
Her tilegner vi os kompetencer indenfor processer, herunder procesledelse, metoder, designtænkning, udvikling, innovation, forretningsudvikling og kommunikation.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: september 2016 - juni 2018
2013 - 2016

BA i Designkultur og økonomi

Syddansk Universitet (SDU)

Bachelor i Designkultur
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2013 - juni 2016
2011 - 2013

Anden kort videregående udd.

TEKO Center, Herning

Designteknolog med speciale i Furniture design.
Uddannelsesområde: Arkitektur, Kunst & Design
Periode: september 2011 - juni 2013
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Designer (Barselsvikariat)

Easyfood A/S

Hos Easyfood har jeg arbejdet bredt med mit felt og har derfor tilegnet mig en stor viden og færdigheder indenfor designledelse. Jeg har bl.a. faciliteret forskellige processer både i forbindelse med forretningsudvikling, hvor der skulle udarbejdes en ny råvarestrategi og i forbindelse med innovationsprocessen og udvikling af nye produkter. Her har jeg bl.a. brugt mit kreative mindset til at udvikle et processpil, for at lave idégenereringsprocessen anderledes og mere innovativ. Derudover har jeg faciliteret workshops, brugerundersøgelser udarbejdet personaer, et online magasin og arbejdet med kommunikation, marketing og visuelidentitet.
Arbejdsområde: Administration
Periode: maj 2018 - august 2019
2016 - 2018

Studentermedhjælper

Odense Kommune

Pernille Haahr Normann Månsson har i perioden 15. april 2016 – 1. juni 2018 været ansat som studentermedhjælper hos Studiebyen Odense, Bystrategi, Transformation og Strategi, Borgmesterforvaltningen, Odense Kommune.

Pernille har arbejdet med en bred vifte af opgaver: hun har været redaktør/SoMe manager på facebooksiden Studiebyen Odense, tovholder på flere events, stået for kommunikation med eksterne samarbejdspartnere og byens studerende, udført en del grafisk arbejde og givet sparring samt inputs til strategien for Studiebyen Odense.

Pernilles hovedopgave har været at promovere Odense som studieby gennem personlig kontakt med de studerende og promovering af events, som har været målrettet studerende. Pernille har også været tovholder på Studiebyen Odenses deltagelse ved Tinderbox festival 2016, hvor hun havde ansvaret for al kommunikation, grafisk materiale, rekruttering af frivillige og en stor del praktisk arbejde.

Pernille er yderst arbejdsom, hvor især hendes formidable tilgang til at arbejde selvstændigt og selvkørende er værd at fremhæve. Ydermere er Pernille som person utrolig imødekommende, og hendes gode humør smitter af på folk omkring hende.

Vi kan varmt anbefale Pernille – og er overbeviste om, at en fremtidig arbejdsplads vil få stor glæde af hendes gå-på-mod, kompetencer og gode humør.

Venlig Hilsen
Carsten Henriksen Kontorchef
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: april 2016 - juni 2018
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
alle
Geografi
Fyn Sydøstjylland Sønderjylland
Kontakt mig!